Murat Sancak kızdı! Önce ceza sonra FIFA

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, izin almadan takımın ayrılan Senegalli santrafor M’Baye Niang’a para cezası verip, FIFA'ya şikayet etti. Sancak, dönt aydır para lamadığı iddia eden futbolcu için 'Yalancı' demişti.

Spor 9 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, M’Baye Niang’a kızarak 'Yalancı' demişti.

Adana Demirspor’da geçtiğimiz günlerde Fransa basınına 4 aydır maaş ödemesi yapılmadığı yönünde yaptığı açıklama sonrasında Başkan Murat Sancak’ın sosyal medya üzerinden ‘yalancılıkla’ suçladığı M’Baye Niang için flaş bir gelişme yaşandı.

Sports Digitale’nin haberine göre; Adana ekibi, Gaziantep FK maçından sonra izin almadan kamptan ayrılan M’Baye Niang’a 175 bin euro para cezası kesti ve oyuncuyu FIFA’ya şikayet etti. Adana Demirspor’un sezon başında Fransız ekibi Auxerre’den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 29 yaşındaki Senegalli oyuncuyla 30 Haziran 2025’e kadar sözleşme imzalanmıştı. Bu sezon mavi lacivertli formayla 20 maçta forma giyen Niang sekiz gol atarken iki asist yaptı.

Onyekuru ile Murat Sancak birbirine girdi: Şeref yoksunu, hadsizOnyekuru ile Murat Sancak birbirine girdi: Şeref yoksunu, hadsiz

Geçtiğimiz günlerde Fransız basınına açıklamalarda bulunan M’Baye Niang, kulüpten ayrılmak için girişimlerde bulunduğunu belirterek, “Türkiye tecrübem saha içinde çok iyi gidiyor. İyi oynuyorum ve ilk 11 başlıyorum. Ancak ödeme konusunda bazı sorunlar var ve bu benim sahaya odaklanmamı engelliyor. Biraz gecikme normal karşılanabilir ancak dört ay oldu” demişti.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabından Niang için yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Yalan söylüyorsun! 1 Euro alacağın yok. Alacağın olsaydı, sözleşmeni feshedip gidebilirdin. O yüzden gitmek istediğini söyleyince ‘Bonservisini getir, git’ dedik. Uğurlar ola, dört gözle teklifleri bekliyoruz.”

Murat Sancak: Yusuf Sarı'ya Beşiktaş'tan teklif yokMurat Sancak: Yusuf Sarı’ya Beşiktaş’tan teklif yok

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.