Naldo’nun oğlu için umutlu bekleyiş

Trafik kazasında ağır yaralanan Antalyaspor futbolcusu Naldo Pereria'nın oğlu Davi Pereria için bekleyiş sürüyor. İki kez duran kalbi duran 4 yaşındaki çocuğun beyin bulgularının normale dönmesi bekleniyor.

Spor 26 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Antalyasporlu Nando hayatının en zor günlerini geçiriyor.

7 Eylül 2023 tarihi Antalyaspor forması giyen Naldo Pereria için kabus dolu günlerin başlangıcı oldu. Saat 11.00 sıralarında kontrolsüz bir kavşakta bir otomobil, Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Naldo’nun kayınpederi İtalyan Walter Tilatti kontrolündeki otomobile yandan çarptı. Tilatti’nin kullandığı otomobil de savruldu ve Cüneyt Eslik’in kullandığı motosiklete vurdu.

Antalyasporlu Naldo'nun ailesi trafik kazası geçirdi: 4 yaşındaki Davi ağır yaralıAntalyasporlu Naldo’nun ailesi trafik kazası geçirdi: 4 yaşındaki Davi ağır yaralı

Kazada sürücü koltuğunda sıkışan Tilatti ile araçtan fırlayan eşi Alexandra Nardy ve futbolcu Naldo’nun oğlu Davi Pereira, diğer otomobilin sürücüsü ve motosikletli Eslik yaralandı. Ekipler, ağır yaralı Davi’yi, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. 4 yaşındaki çocuğun ambulansta 2 kez duran kalbi, yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırıldı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat edilen Davi, 48 saat uyutuldu. 19’uncu günde yoğun bakımdaki tedavisi süren Davi’nin, beyin bulgularının normale dönmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'den sonra Antalyaspor... Atatürk StadyumuFenerbahçe’den sonra Antalyaspor… Atatürk Stadyumu

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.