Napoli’de büyük kriz! Osimhen’i delirten paylaşım

Napoli'nin resmi Tiktok hesabı, takımın en değerli oyuncularından Victor Oshimen'le dalga geçen bir video yayınladı. Nijeryalı oyuncu, kulübü dava etmeye hazırlanırken sosyal medya hesabında Napoli formasıyla yayımladığı tüm fotoğraf ve videoları sildi.

Spor 28 Eylül 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Oshimen, Napoli'nin şampiyonluğu kazanmasında en büyük pay sahiplerinden.

Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A’da son şampiyon Napoli, deplasmanda Bologna ile 0-0 berabere kaldı. Maçta 72. dakikada Osimhen penaltı kaçırdı. Maçın bitimine dört dakika kala kendisini oyundan alan hocası Rudi Garcia’yla tartışma yaşadı. Kulüp, bu davranışından dolayı Osimhen’i cezalandırmayı düşünürken Napoli’nin resmi TikTok hesabı golcü futbolcunun kaçırdığı penaltıyla dalga geçen bir video yayınladı.

24 yaşındaki futbolcu, bu paylaşıma büyük tepki gösterdi. Oshimen, sosyal medya hesaplarından Napoli formalı bütün paylaşımlarını sildi. Bu tepki sonrası Napoli, paylaşımı silse de Nijeryalı’nin tepkisi bitmedi. Oyuncunun menajeri Roberto Calenda, “Napoli’nin TikTok platformundaki resmi profilinde yaşananlar kabul edilemez. Victor’la alay eden bir video önce kamuoyuna duyuruldu ve ardından geç de olsa silindi. Victor’u korumak için yasal işlem başlatma ve her türlü girişimde bulunma hakkımızı saklı tutuyoruz” dedi. İtalya basını, yıldız golcünün bu olay sonrası takımla bağlarını büyük oranda kopardığını ve sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini yazdı.

Napoli’de yeni hoca Rudy GarciaNapoli’de yeni hoca Rudy Garcia

Bu sezon çıktığı 6 maçta 3 kez ağları sarsan ve bir asist yapan Victor Osimhen, geçtiğimiz sezon Napoli’nin şampiyonluğunun en büyük mimarlarından birisiydi. 24 yaşındaki futbolcu geçen sezonu 31 gol ve 4 asistle tamamlamıştı. Manchester United, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Osimhen’e 100 milyon euro’luk teklifte bulunmuş ancak Napoli miktarı az bulmuştu.

Andrea Pirlo Serie A'ya döndüAndrea Pirlo Serie A’ya döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.