Napoli’nin yeni yıldızına lig maçı sonrası silahlı hırsız şoku

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Benfica'dan transfer ettiği David Neres'e Parma ile oynanan lig maçı sonrası silahlı soyguncular saldırdı.

Spor 1 Eylül 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
David Neres'e soyguncular saldırdı.

Serie A’da mücadele eden iddialı ekiplerden Napoli dün gece Parma ile karşı karşıya geldi. Antonio Conte’nin öğrencileri zorlu karşılaşmada 1-0 geri düştü. Ancak 75. dakika maçın kırılma anı oldu.

Kaleci Zion Suzuki ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Beş değişiklik hakkını kullanan Parma’da Suzuki’nin yerine sağ bek Enrico Delprato geçti. Bu fırsatı iyi değerlendiren güney ekibi duraklama anlarında dört dakika arayla bulduğu iki golle öne geçti ve maçı 2-1 kazanmayı başardı. İç sahada oynanan maçın ardından trajik bir olay yaşandı. Benfica’dan yeni transfer, oyuna sonradan dahil David Neres silahlı soyguncuların saldırısına uğradı.

Napoli forması giyen David Neres karşılaşma sonrası aracıyla evine giderken silahlı saldırganlar tarafından soyuldu. Hırsızlar Neres’in lüks marka saatini çalıp kayıplara karıştı. Daha önce aynı kulüpte forma giyen Marek Hamsik, Ezequiel Lavezzi ve oyuncuların aileleri de benzer tatsız olaylarla karşı karşıya kalmışlardı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.