Napoli şampiyonluk yoluna geri döndü, Inter yine kayıp

Serie A'da geçen hafta Milan'a 4-0 yenilerek büyük şok yaşayan Napoli, Lecce deplasmanında 3 puanı 2 golle aldı. Inter, Salernitana ile berabere kalarak düşüşünü sürdürdü.

Spor 8 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Kim Min Jae, lig biter bitmez ülkesine gidip 25 gün askerlik yapacak.

Serie A’nın 29. haftasında lider Napoli, Lecce deplasmanında gitti. Een yakın rakibi Lazio’ya 16 puan fark atan Napoli için bu karşılaşma lige dönüş maçıydı. Geçen hafta Milan’a karşı kendi evlerinde aldıkları 4-0’lık yenilgiden sonra Napoli’nin hasıl bir tepki göstereceği merak ediliyordu. Karşılaşmada Napoli hata yapmadı. 18’de Giovanni Di Lorenzo ve 64’te Antonino Gallo’nun kendi kalesine attığı gollerle Lecce’yi mağlup etmeyi başardı. Lecce’nin tek golü 52. dakikada Federico Di Francesco’dan geldi. Bu sonuçla puanını 74 yapan Napoli, bir maç eksiği bulunan en yakın rakibi Lazio’nun 19 puan önünde liderliğini sürdürdü. Üst üste 6. yenilgisini yaşayan Lecce ise 27 puanla 16. sırada kaldı.

‘4’ bir yanda farklı hikaye‘4’ bir yanda farklı hikaye

Inter yine puan kaybetti

Inter ise Salertina ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak kötü gidişini sürdürdü. 6. dakikada Robin Gosens’in golüyle öne geçen Inter 90. dakikada Antonio Candreva ağlara gönderdiği topa engel olamadı. Karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemedi. Bu sonuçla Inter puanını 51’e, Salenitana ise 29’a çıkardı.

Juventus kaçtı, Inter son dakikada yakaladı! Kırmızılar havada uçuştuJuventus kaçtı, Inter son dakikada yakaladı! Kırmızılar havada uçuştu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.