NBA All-Star’a iki yeni isim: Trae Young ve Scottie Barnes

NBA All-Star'ın başlamasına iki hafta kala Joel Embiid ve Julius Randle'ın sakatlıkları kadroda değişikliklere yol açtı. Sakatlanan iki uzunun yerine Trae Young ve Scottie Barnes organizasyona dahil edildi.

Spor 7 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Indianapolis ev sahipliğinde düzenlenecek NBA All-Star’da pazar günü maçının kadroları açıklanmıştı. Duyurunun ardından omuzu çıkan New York Knicks oyuncusu Julius Randle ve menisküs ameliyatı geçirecek olan ligin son MVP’si Joel Embiid’in etkinlikte yer alamayacağı açıklandı. Doğu Konferansı’ndan All-Star seçilen iki oyuncunun yerine yeni eklemeler yapıldı.

Trae üç, Scottie ilk kez All-Star

Yaşanan sakatlıkların ardından NBA yönetimi Doğu Konferansı’ndan iki ismi kadroya dahil ettiğini duyurdu. Atlanta Hawks’un yıldız guardı Trae Young ve Toronto Raptors oyuncusu Scottie Barnes organizasyona davet alan isimler oldu. Geçmişte 2020 ve 2022 yıllarında bu unvana erişen Young üçüncü kez en iyilerle parkeyi paylaşacak. 22 yaşındaki Scottie Barnes ise kariyerinde ilk kez bu şovun bir parçası olacak.

19 Şubat günü saat 04:00’te (TSİ) oynanacak maça Batı Konferansı’ndan seçilen oyuncuların herhangi birinde sakatlık yaşanması durumunda Alperen Şengün’ün All-Star daveti alması hâlâ ihtimal dahilinde.

Alperen Şengün'e aynı senaryoAlperen Şengün’e aynı senaryo

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.