NBA’den Draymond Green’e af

NBA'de rakibine yumruk attığı için süresiz olarak ceza alan uzun forvet Draymond Green lig tarafından affedildi. Green 12 maç kaçırmıştı ve geri dönüş tarihine kulübün sağlık ekibiyle karar verilecek.

Spor 8 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
NBA'de Green affedildi.

NBA’in aksiyon dolu oyuncusu Draymond Green bu sezona da vukuatlarla girdi. Önce Minnesota Timberwolves maçında Rudy Gobert’i kafa kola alan oyuncu bu olayın ardından beş maç ceza aldı. Draymond cezasını çektikten sonra sezonun ilerleyen kısmında Phoenix Suns’a karşı uzun oyuncu Jusuf Nurkic’e yumruk attı. Bu olayın ardından oyundan atılan Green’i NBA yönetimi süresiz olarak cezalandırdı.

Yaklaşık üç haftadır sahalardan uzak olan Green bu süreçte psikolojik yardım da aldı. NBA yönetimi Green’in affedildiğini açıkladığı duyuruda “Kendisi bir danışmanla görüşmelerde bulunmuş ve NBA, Warriors ve Ulusal Basketbol Oyuncuları Birliği temsilcileriyle birçok kez bir araya gelmiştir ve bu görüşmeler sezon boyunca devam edecektir” dedi. Takımıyla dört kez NBA şampiyonu olan oyuncunun yokluğunda Warriors 12 maç oynadı ve yedisini kazandı. Green uygun görülmesi halinde çarşamba günkü Pelicans maçıyla sahalara dönebilir.

NBA’de yumruk vakası: Olayların adamı Green sahnedeNBA’de yumruk vakası: Olayların adamı Green sahnede

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.