Negreira davasında flaş iddia: Babam Alzheimer, ifade veremez

Barcelona'nın başını derde sokan Negreira davasının bir numaralı aktörü Jose Mariía Enriquez Negreira’nın oğlu Enriquez Romero, Alzheimer hastalığı olan babasının konuyla ilgili her şeyi bir gün sonra unuttuğunu ileri sürdü.

Spor 12 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Babasının rahatsızlığı, oğlunu rahatlatıyor, Negreira'nın davasının bilinmeyen zorlu yüzü.

Eski Hakem Teknik Kurulu Başkan Yardımcısı Jose Maria Enriquez Negreira’nın ismini Avrupa futbolunu bilip duymayan kalmadı. İddiaya göre Barcelona, Enriquez’in şirketine 2001-2018 yılları arasında toplam 7 milyon Euro’ya yakın ödeme yaptı. Bu ödemelerin ortaya çıkmasından sonra hem söz konusu isim hem de futbol devi Barcelona aleyhinde dava açılmıştı.

Negreira’nın oğlu Enriquez Romero, süreç hakkında konuşarak, “Babamla istediğim bir anlaşma yapamadan söz konusu iddialar ve suçlamalarla alakalı olarak elimi ateşe attım. Kendisi hakemliğe ve tahkime çok yatırım yaptı. Hastalığı nedeniyle bugünler onun için çok ağır ve umarım yasal temsilcileri bu durumu yönetebilirler” dedi.

Negreira’nın oğlundan Barcelona'yı zora sokacak itirafNegreira’nın oğlundan Barcelona’yı zora sokacak itiraf

Romero, sözlerine şöyle devam etti: “İçimi rahatlatan yegane şey, basında, televizyonda veya haberlerde gördüğü şeyleri muhtemelen ertesi gün hatırlamıyor. Babamın bu durumda beyan vermemesi gerekiyor.”

Çıkan iddialardan bazıları, Barcelona davası hakkında ifade veren Enriquez Negreira’nın Alzheimer’ı bahane olarak sunduğu yönündeydi. Romero, “Söz konusu Barcelona olunca babam inanılmaz bir linçe maruz kaldı. Söylenenleri yapmadığı için de ispatlanması mümkün olmayacaktır.” dedi.

Barcelona'nın çılgın projesi hayata geçiyorBarcelona’nın çılgın projesi hayata geçiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.