Newcastle United, Tottenham’a yarım düzine gol attı

Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi hakkını almak isteyen iki takımın mücadelesinde Newcastle United, Tottenham'ı 6-1 yendi. 21 dakikada 5 gol yiyen Tottenham kalecisi Hugo Lloris ikinci yarıya çıkmadı.

Spor 24 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Premier Lig her zaman hem oynanan oyunla hem yaşanan ilginç olaylarla tüm dünyanın ilgiyle izlediği bir organizasyon. Şampiyonlar Ligi hakkını elde etmek için karşı karşıya gelen Newcastle United – Tottenham mücadelesi çok konuşulacak olaylara sahne oldu. İlk 21 dakikada 5-0 yenik duruma düşen Tottenham’da teknik direktör Cristian Stellini, 29. dakikada savunmacı Pape Sarr oyundan aldı.
Hugo Lloris ilk yarı bittikten sonra oyundan çıktı.

Yıllar sonra ortaya çıktı: Wayne Rooney, Alpay Özalan'ı yumruklamışYıllar sonra ortaya çıktı: Wayne Rooney, Alpay Özalan’ı yumruklamış

Ama esas çok konuşulan değişiklik ilk yarı bittikten sonra takımın kaptanı ve kalecisi Hugo Lloris’in yerini Fraser Foster’a bırakmasıydı. Fransız futbolcu, maçtan sonra yaptığı açıklamada taraftarlardan özür dilerken aut atışı sırasında arka adelesinde hissetiği ağrı yüzünden oyundan çıktığını açıkladı. Maça gelince ilk yarısı 5-0 biten maçı Newcastle United 6-1 kazandı. Evsahibi takımın gollerini 2 ve 9’da Jacop Murphy 6’da Joelinton, 19’ ve 21’de Alexander Isak, 67’de Callum Wilson’dan attı. Tottenham’ın tek golü ise 49. dakikada Harry Kane’den geldi. Bu sonuçla Newcastle United puanını 59 yaptı ve 3. sıradaki yerini sağlama aldı. Tottenham ise 53 puanla 5. sırada.

Liverpool istediğini aldı, Çağlar Söyüncü geri döndüLiverpool istediğini aldı, Çağlar Söyüncü geri döndü

Günün diğer maçında West Ham United, deplasmanda Bournemouth’u 4-0 mağlup etti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.