NFL’in açılış gününde Lions, Chiefs’i geçti: Burrow rekor kırdı

NFL'de yeni sezon Kansas City Chiefs ve Detroit Lions arasında oynanan maçla başladı. Lions karşılaşmayı 21-20 kazandı. Gecenin dikkat çekici haberlerinden biri Cincinnati Bengals oyun kurucusu Joe Burrow'ın 5 sene 275 milyon dolarlık kontrata imza atarak rekor kırması oldu.

Spor 9 Eylül 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Detroit Lions, Kansas'ı yenerek başladı.

Amerikan futbolunda yeni sezonu son şampiyon açtı. Kansas City Chiefs, yıldız oyuncusu Patrick Mahomes önderliğinde Detroit Lions karşısına çıktı. Lions, her ne kadar bahis şirketleri tarafından sürpriz olarak gösterilse de rakibine üstünlük kurmayı başardı. Özellikle Kansas’ta wide reciever Kadarious Toney’nin Mahomes’tan gelen pasları tutamaması gecenin en çok konuşulan konusu oldu. Lions rakibinin hücumdaki basit hatalarını iyi değerlendirdi ve karşılaşmayı 21-20 kazanarak sezona galibiyetle başladı.

Burrow Bengals’la devam dedi

Cincinnati Bengals’ın yıldız oyun kurucusu Joe Burrow, takımıyla olan sözleşmesini 5 seneliğine uzattı. 220 milyon dolarlık kısmı garanti olmak üzere 5 sene 275 milyon dolara Bengals’la yeni bir anlaşma imzalayan Burrow, tarihin en pahalı oyuncusu oldu. Burrow ve Bengals, 2021’de Super Bowl oynama başarısı göstermiş ancak finalde Los Angeles Rams’e boyun eğmişti.

San Francisco'daki Bosa belirsizliği sona erdi, rekor kırıldıSan Francisco’daki Bosa belirsizliği sona erdi, rekor kırıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.