N’Golo Kante, Arabistan’a yolunda Belçika’dan takım aldı

Chelsea'den Al Ittihad'a transfer olan N'Golo Kante, Belçika'da 3. Lig'e düşen Royal Excelsior Virton'un yeni sahibi oldu.

Spor 30 Haziran 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Kante yeni sezonda El Ittihad takımında forma giyecek.

Premier Lig devi Chelsea’de gösterdiği performans ile yıldızını parlatan N’golo Kante, sayısız başarıya imza attı. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan Ligi’nde mücadele eden El Ittihad’a transfer olan yıldız futbolcu flaş bir hamlede bulundu.

Luka Modriç, Suudi Arabistan'dan gelen 200 milyon Euro'luk teklifi reddetti, 1 yıl daha Real'de kaldıLuka Modriç, Suudi Arabistan’dan gelen 200 milyon Euro’luk teklifi reddetti, 1 yıl daha Real’de kaldı

AS’ın haberine göre N’Golo Kante, Belçika’dan futbol takımı satın aldı. Kante, Belçika takımı Royal Excelsior Virton’un yeni sahibi oldu. Belçika 2. Lig’de mücadele eden Royal Excelsior Virton, geride bıraktığımız sezon beklenen performansın altında kaldı. 22 lig maçında 2 galibiyet elde edebilen takım, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Royal Excelsior Virton, topladığı 14 puan ile ligi sonuncu sırada tamamladı. Takım yeni sezona Belçika 3. Lig’de başlayacak.

Messi, Suudi yeşilini keşfetti!Messi, Suudi yeşilini keşfetti!

2016 yılında Leicester City’den 35.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Chelsae’ye transfer olan N’Golo Kante, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ittihad ile imzaladı. Kante geride bıraktığımız sezon Chelsea’de 9 maçta süre alabildi. Yıldız orta saha gol katkısı sunamazken, 1 defa takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.