Niklas Süle’ye pizzalı, kebaplı suçlama

Borussia Dortmund'un stoperi Niklas Süle, eski Dortmund'lu Markus Babbel'ın eleştirilerine maruz kaldı. Babbel, Süle'nin haftada altı pizza yediğini iddia etti. 

Spor 28 Ekim 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Süle, bu sezon 8 maçta Dortmund forması giydi.

Borussia Dortmund’un eski futbolcusu Markus Babbel, Sports 1’e açıklamalarda bulundu. Babbel, Dortmund’un ve Almanya Milli Takımı’nın yıldız stoperi Niklas Süle’nin beslenme alışkanlığını eleştirdi. Babbel’ın iddiasına göre Süle, haftada 6 kez pizza ve 8 kez kebap yiyor. Markus Babbel, Niklas Süle’nin beslenme alışkanlığını için şöyle konuştu: “Haftada altı kez pizza, sekiz kez de kebap yeme konusu da vardı. Bu işe yaramıyor. Bu onun bunu hiç yapmaması gerektiği anlamına gelmez. Bazen bir ikrama ihtiyacın olur, sorun değil. Ama bunu her gün yapamazsınız.”

‘Süle iyi ama çok iyi değil’

Markus Babbel “Süle iyi ama çok iyi değil. Her şeyi gerektiği gibi yapma disiplinine sahip olma konusunda sorunları olduğunu düşünüyorum. Yanınızda üç dört kilo daha taşıdığınızda bu seviyede olduğunu fark ediyorsunuz” dedi. Alman futbolcu Niklas Süle, kariyerine Alman ekiplerinden Hoffenheim’da başladı. Buradaki performansıyla Bundesliga’nın dev ekibi Bayern Münih’in dikkatini çeken Süle, 2017-18 sezonunda transfer oldu. 5 sezon boyunca Bayern Münih’in formasını terleten deneyimli stoper, 2022-23 sezonunda Dortmund’un yolunu tuttu. Futbolcu, bu sezon toplamda 8 maçta süre aldı. 28 yaşındaki defans oyuncusu bu maçlarda herhangi bir kart görmedi.

Hem Fenerbahçe hem Türkiye kazandıHem Fenerbahçe hem Türkiye kazandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.