Öfke patlamasının sonu… Sane’nin dudağı balon gibi

Bayern Münih, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Manchester City maçından 3-0 yenik ayrıldı. Ancak yenilgiden çok Mane ve Sane arasındaki gerginlik konuşuldu. Senagalli futbolcu, soyunma odasında Sane’yle tartıştı ve yumruk attı. Öfkenin sonucu Hoffenheim maçında gözler önüne serildi.

Spor 17 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Mane'nin Sane'ye yumruğu, Hoffenheim maçında kendini gösterdi

Futbol takımlarında iki takım arkadaşın veya bir teknik direktörle futbolcunun arasında yaşanan gerginliklere alışkınız. Fakat olay sözlü atışmadan çıkıp fiziksel boyuta ulaştığında işin rengi değişiyor.

İşte Mane-Sane gerginliğinde de aynen bunlar yaşandı. Bayern’in 3-0 kaybettiği maçın ardından saha içindeki tartışma saha içinde kalmadı ve soyunma odasına taşındı. İkili birbirine girdi ve söylentiye göre Sane’nin Mane’ye ağır sözler söylemesinin ardından Mane takım arkadaşına vurdu. Sane daha sonra her ne kadar Mane’nin affedilmesini istemiş olsa da olay uzun süre gündemde kaldı ve uzun süre daha gündemde kalmaya devam edecek gibi görünüyor.

Futbolcu haftada kaç kez seks yapmalı? Yılmaz Vural da bu tartışmaya girdiFutbolcu haftada kaç kez seks yapmalı? Yılmaz Vural da bu tartışmaya girdi

Olayın uzun süre daha gündemden düşmemesine sebep olacak görüntü Bayern’in şampiyonluk yolunda sahadan beraberlikle ayrıldığı Hoffenheim maçında geldi. Sane’nin dudağındaki şişlik gözlerden kaçmadı. Sadio Mane Hoffenheim maçının kadrosunda yer almadı. Son olarak Sane’nin takım arkadaşının affedilmesini istediği haberleri çıkmış olsa da hem maddi cezaya çarptırılan hem de Hoffenheim maçında kadroya alınmayan Mane’nin uyguladığı fiziksel şiddet, somut bir şekilde kameralara yansıdı.

City maçında kadroda

Hoffenheim maçından sonra soruları yanıtlayan Alman teknik direktör Thomas Tuchel, Sadio Mane’nin Manchester City maçında kadroya döneceğini belirtti. Tuchel Mane’nin özür dilediğini vurgulayarak, “Sadio zaten duruma reaksiyon gösterdi ve özür diledi. Yarın normal şekilde antrenmanda bizim olacak ve Manchester City maçı kadrosunda yer alacak” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.