Olayların adamı Ben Gordon yine uslu durmadı!

Eski NBA yıldızlarından Ben Gordon, bir markette yaptığı uygunsuz davranışlar nedeniyle tutuklandı. Eski basketbolcunun başı daha önce havalimanında oğluna yumruk attığı için derde girmişti.

Spor 8 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Eski NBA yıldızı Ben Gordon'un başı yine dertte.

Ben Gordon, NBA’de oynarken hiçbir zaman uslu çocuk olmadı. Sahadaki agresif tavırlarını saha dışına da taşıyan Gordon’un başı yine belada. 2004’te Chicago Bulls tarafından draft edilen basketbolcu, çaylak sezonunda Yılın Altıncı Adamı ödülünü kazandı. 11 yıl NBA’de oynayan Gordon, aktif sporculuk yaşamını 2014-15 sezonunda Orlando Magic forması giyerken bitirdi.

Dünyanın en kolay basketi! NBA karıştı...Dünyanın en kolay basketi! NBA karıştı…

O tarihten sonra Gordon’un ismi sporla değil saha dışı olaylarla gündeme geldi. Ekim 2022’de New York’taki LaGuardia Havaalanı’nda oğlunun yüzüne yumruk attığı iddia edildi. Gordon saldırı, tutuklanmaya direnme ve oğluna karşı yasaklama emrini ihlal etmekle suçlandı. Bundan bir ay önce Chicago’da bir McDonald’s’ta güvenlik görevlisine yumruk attığı için tutuklandı.

Gordon’un karıştığı son olay salı sabahı meydana geldi. Bir meyve suyu dükkanından gelen ihbar telefonuna giden polis ekipleri, Ben Gordon ile karşılaştı. Dengesiz davranışlar sergileyen Gordon yere yatırılarak kelepçelendi. Çantasından bir şok tabancası ve muşta çıkan Gordon’un üstünde de bıçağa rastlandı. Tutuklanan eski NBA yıldızı, önce gözaltı merkezine, ardından da akıl sağlığı değerlendirmesi için hastaneye götürüldü. 10 bin dolarlık kefalet parasını ödeyen Gordon serbest bırakıldı.

'Silahlı' Ja Morant şiddete karşı! NBA'in unutulmaz skandalları‘Silahlı’ Ja Morant şiddete karşı! NBA’in unutulmaz skandalları

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.