Özköylü: Pendikspor’da stadyum kapasitesi artıyor

Pendikspor teknik direktör Osman Özköylü stadyum kapasitesinin 2 bin 200 civarından 4-4 bin 500 civarına çıkacağını ve stat zemininin hibrit çim olacağını belirtti.

Spor 5 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Özköylü'den stadyum açıklaması.

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve tarihinde ilk defa Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Pendikspor, Türk futbolunun en üst kademesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Osman Özköylü 2023-24 sezonunda lige renk katacaklarını belirtti. İlk sezonda hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu da vurguladı. Özköylü, 3-4 transfer daha yaparak hedefledikleri yerde ligi bitirebileceklerini belirtti. 51 yaşındaki deneyimli isim ilk 5-6 haftalık süreçte öz güven kazandıkları takdirde devamını getirmek adına var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Özköylü Pendik Stadı’ndaki yenileme çalışmalarının devam ettiğine vurgu yaparak, 6. haftadaki Karagümrük maçına yetişeceğini düşündüklerini söyledi. Teknik direktör “Pendik Stadı, tamamen inşaat halinde. Stat zemini hibrit çim olacak. Stadımızın tribün kapasitesi artacak. 2 bin 200 civarında bir seyirci kapasitemiz vardı. Bunu 4-4 bin 500 civarına çıkartacağız. Butik bir stat olacak” açıklamalarında bulundu. Pendikspor, 6. haftadaki Karagümrük maçına dek iç saha maçlarını Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynayacak.

Beşiktaş Ümraniyespor’u satın alıyorBeşiktaş Ümraniyespor’u satın alıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.