Panathinaikos’tan soyunma odası paylaşımı: Fatih Terim’den taraftara teşekkür

Panathinaikos, Olympiacos'la oynanan derbi maçı öncesi Fatih Terim'in soyunma odasındaki motivasyon konuşmasından bir kesit paylaştı. Maçın önemini hatırlatan türcübeli çalıştırıcı, takımını sahaya 'Allah yardımcımız olsun' diyerek uğurladı.

Spor 6 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Yunanistan Süper Ligi’nde Fatih Terim’in Panathinaikos’u, ezeli rakibi Olympiacos’u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü.

Mücadelenin ardından basına servis edilen görüntülerde Terim’in futbolcularını “Arkadaşlar bu maçlar bizi bir yere getirecek.” diyerek motive ettiği görüldü. Maç sonunda soyunma odasına giriş anları da paylaşılan teknik adamın hırsı ve başarıya olan isteği kameraların objektiflerine yansıdı.

Pana taraftarlarına teşekkür etti

Derbi galibiyetinin ardından seyircisiz oynama cezaları sebebiyle henüz buluşamadığı taraflarlarına sosyal medya hesabı üzerinden mesaj gönderen Terim, “Desteğiniz için teşekkürler, Panathinaikos ailesi! Yakında Leoforos’ta görüşürüz.” sözlerini kullandı.

Fatih Terim’in Pana’sı, Yunanistan Süper Ligi’nde lider PAOK’un üç puan gerisinde üçüncü sırada bulunuyor. Bitimine beş hafta kalan Yunan Ligi’nde normal sezon maçlarının sona ermesinin ardından şampiyonu belirlemek için play-off mücadelesine geçilecek.

Yunanistan derbisinde zafer Fatih Terim'inYunanistan derbisinde zafer Fatih Terim’in

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.