Partizan’dan uzun takviyesi: Bruno Caboclo

EuroLeague ekiplerinden Partizan Brezilyalı uzun forvet Bruno Caboclo ile 2 senelik sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Spor 8 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Bruno Caboclo'dan Partizan'a imza.

Zeljko Obradovic’in koçluğunu yaptığı Sırp ekip Partizan, Brezilyalı uzun forvet Bruno Caboclo’yu kadrosuna kattı. Caboclo yaz başında Reyer Venezia ile sözleşme imzalamış ancak NBA maçlarıyla hazırlık maçları yapacak Maccabi Ra’Anana’da forma giymek adına kampa katılmamıştı. Daha sonra NBA’den sözleşme alamayan Caboclo Avrupa’ya döndü. Geçtiğimiz haftalarda Maccabi Tel Aviv’e yeşil ışık yakabileceğine dair açıklamalar yaptı.

Ancak Caboclo gün sonunda Partizan’la anlaştı. Bu sırada oyuncunun tavırlarından rahatsız olan İtalyan ekip oyuncunun sözleşmesinin feshinin FIBA tarafından kabulü konusunda bir açıklama yayınladı. Açıklamada “FIBA’nın, menajeriyle beraber bir kulüple işbirliği halinde olan oyuncunun feshi hakkında verdiği karar kabul edilemez” denildi. Açıklamanın devamında İtalyan ekibin hakkını aramaya devam edeceği ve fesih sürecindeki haksızlıklar konusunda yasal sürecin takipçisi olunacağı da vurgulandı.

Oyuncu geçen sezonu EuroCup ekiplerinden Ulm’de geçirmiş 17.4 sayı, 7.8 ribaunt ve 1.5 blok ortalamaları yakalamıştı. Caboclo önümüzdeki iki sezon EuroLeague ekiplerinden Partizan’da oynayacak. Partizan bu hafta Fenerbahçe’yle kozlarını paylaşacak.

Anadolu Efes için kaçınılmaz formül: SabırAnadolu Efes için kaçınılmaz formül: Sabır

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.