Pendikspor’da İbrahim Üzülmez dönemi bitti

Süper Lig'in küme düşen ekiplerinden Pendikspor, teknik direktör İbrahim Üzülmez'le yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor 7 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Pendik'te İbrahim Üzülmez'le yollar ayrıldı.

Pendikspor geçen sezonun en istikrarsız takımlarından biri olarak dikkat çekti. Sezona kötü başlayan ekip daha sonra Ivo Vieira yönetiminde yükselişe geçti ve küme düşme hattının üstüne çıkmaya yaklaştı. Ancak devre arası transfer döneminde gelen oyuncuların etkisini yitirmesi sonucu yine ivme kaybeden takım, Vieira ile yollarını ayırıp İbrahim Üzülmez’le anlaştı.

Üzülmez yönetiminde 11 karşılaşmaya çıkan ekip son iki haftaya dek ligde kalma umutlarını taze tuttu. Ancak son haftalarda alınan mağlubiyetler Pendik’in ümitlerini tüketti ve İstanbul ekibi 2022-23 sezonu sonunda yükseldiği Süper Lig’e bir sezon sonunda veda etti. İbrahim Üzülmez, takımıyla çıktığı 11 maçta üç galibiyet, iki beraberlik ve altı yenilgi aldı. Bu performans Pendik’in 37 puanda kalıp küme düşmesine neden oldu. Kulüp, söz konusu sonucun ardından İbrahim Üzülmez’le yolları ayırma kararı aldı.

Kulüpten yapılan açıklamada “Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze katkılarından dolayı İbrahim Üzülmez’e ve teknik ekibine teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz” dendi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.