Ankaragücü maçında sahaya giren Fenerbahçe yöneticilerin cezası belli oldu

PFDK, Ankaragücü maçının devre arasında sahaya girerek hakem Atilla Karaoğlan'a tepki gösteren Fenerbahçe yöneticileri Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci’ye 21’er gün hak mahrumiyeti ve 50’şer bin TL para cezası verdi. Burak Kızılhan'a ise cezaya yer olmadığına dair karar alındı.

Spor 19 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
PFDK'dan Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci'ye ceza...

PFDK son cezalarını açıkladı. Buna göre Fenerbahçe yöneticileri Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci, Ankaragücü maçının ardından “hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareket” nedeniyle 21’er gün hak mahrumiyeti ve 50’şer bin TL para cezasına çarptırıldılar.

Aynı maçın ardından hakemlere yönelik soyunma koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK’ya sevk edilen bir başka Fenerbahçe yöneticisi Genel Sekreter Burak Kızılhan’a ise ceza verilmedi.

Bu kez Cumhurbaşkanı polemiği! 3 yönetici PFDK'lık olduBu kez Cumhurbaşkanı polemiği! 3 yönetici PFDK’lık oldu

Başkanlara verilen cezalar kaldırılmıştı

Tahkim Kurulu son olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Dursun Özbek’e PFDK tarafından geçen hafta verilen benzer cezaları kaldırmışlardı. Benzer politikanın Fenerbahçe yöneticilerine verilen cezalar için de uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu. Zira dün gün içinde Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, kurulun verdiği ceza kaldırma eleştirisi yapan açıklamalarda bulunmuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.