Pogba: 7 ayda 10 sene büyüdüm

Juventus’un Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba, çoğunluğunu sakatlıklarla geçirdiği geçtiğimiz sezonu değerlendirdi ve 7 aylık sürecin kendisine çok şey öğrettiğini açıkladı.

Spor 19 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Pogba'dan yorucu sezon üzerine dokunaklı açıklamalar geldi.

“Geçtiğimiz sezon hayatımın en büyük sınavıydı. Son aylar fazlasıyla büyümemi sağladı. 7 ayda 10 yıl büyüdüm” dedi. Views’a konuşan Pogba “Zihinsel olarak iyi hissetmediğinizde vücudunuz da bunu takip ediyor. Yani bence yaşadığım bu sakatlıklar zihinsel sorunlarımdan kaynaklandı. Bunu fark ettiğimizde bir adım geri attım ve kendi iyiliğimi düşündüm” dedi.

Röportajı Juventus’un UEFA Avrupa Ligi Sevilla eşleşmesi ilk maçı sonrası veren ancak şimdilerde yayınlanan Pogba “Bu sezon, ileride kullanabileceğim büyük bir tecrübe oldu. Takım değiştirdim, sakatlandım. Futbol dışında da birçok şey karma karışıktı bu doğru. Benim için önemli şeylerin sağlığım, ailem, futbol oynamak olduğunu anladım. Vücudum benim iş malzemem ve hayattaki en değerli şey de sağlığınız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Paul Pogba, geçtiğimiz sezonu Juventus’ta geçirdi. Orta saha, tüm kulvarlarda toplam 10 maçta forma giyebildiği sezonu 1 asist yaparak tamamladı. 30 yaşındaki Fransız, Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.