PSG’de 5 oyuncu daha kadro dışı

Fransız devi PSG, beş yıldızını daha kadro dışı bıraktı. Kylian Mbappe’den sonra Neymar, Marco Veratti, Hugo Ekitike, Juan Bernat ve Renato Sanches de kadro dışı kaldı.

Spor 10 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
PSG'de kadro dışı kalan oyuncuların sayısı arttı.

Takımın başına Luis Enrique’yi getirdikten sonra yeniden yapılanma sürecine giren ve son olarak Benfica’dan Gonçalo Ramos’u kadrosuna kattı. Bu süreçte PSG, Kylian Mbappe krizi yaşanıyor. PSG, gelecek sezon sözleşmesi bitecek ve takımdan ayrılacak oyuncudan bonservis bedeli kazanmak istiyor. Fransız ekibi yıldız ismi birkaç hafta önce kadro dışı bırakmıştı. Geçtiğimiz günlerde Neymar’ın da kadroda düşünülmediği ve kendisine kulüp arandığı ortaya çıktı.

Bu iki dünya yıldızının haricinde Marco Veratti, Hugo Ekitike, Juan Bernat ve Renato Sanches de kadro dışında kaldı. Veratti’nin Suudi Arabistan’dan talibi olduğu söyleniyordu. Renato Sanches’in ismiyse Serie A ekiplerinden Roma ile anılıyordu. Bernat ve Ekitike’nin kaderinin ne olacağı merak konusu.

Wanda Nara'dan itiraf: Mauro Icardi kariyerini bitirmek istediWanda Nara’dan itiraf: Mauro Icardi kariyerini bitirmek istedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.