Ramsdale: Milli Takım’daki yerimi kaybetmekten korkuyorum

Arsenal'da formasını yeni transfer David Raya’ya kaptırdıktan sonra yedek kulübesinde kalan Aaron Ramsdale İngiliz basınına konuştu.

Spor 20 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Ramsdale'in babası oğlunun yedek kalmasıyla alakalı konuştu.

Aaron Ramsdale, Daily Mail’e açıklamalarda bulundu. David Raya’nın transferi ardından yedek kulübesine hapsolmanın ona acı verdiğini söylese de Raya’yla birbirlerine destek olduklarını ve aralarındaki ilişkinin gayet iyi olduğunu açıkladı. İngiliz file bekçisi David Raya ile ilişkisi hakkında “Profesyonel olarak birlikte çok iyi çalışıyoruz. Antrenmanlarda birbirimizi zorluyoruz” dedi.

Ramsdale “Birlikte profesyonel olarak gerçekten iyi çalışıyoruz. Antrenmanlarda birbirimizi zorluyoruz ve öyle günler oluyor ki ben içeri girdiğimde durumdan dolayı moralim bozuk oluyor ve o beni toparlıyor.’’ dedi.

Kapa çeneni Ramsdale: Kendi kaleminden ibretlik bir öyküKapa çeneni Ramsdale: Kendi kaleminden ibretlik bir öykü

Milli takıma kariyerine de değinen İngiliz kaleci, buradaki formasını kaybettiği için endişeli olduğunu ancak önceliğinin Arsenal’deki formasını geri kazanmak olduğunu da söyleyerek cümlelerini tamamladı.

Sezon başında Brentford’dan kiralanan David Raya Premier Lig’in 5. haftasında oynanan Everton maçında formayı kaptı. Çıktığı 6 maçta kalesinde 4 gol görürken 4 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı. Öte yandan Ramsdale da bu sezon 6 maça çıktı. Çıktığı bu maçların 2’sinde kalesini gole kapatmayı başarırken 5 gole engel olamadı.

Premier Lig’in zirvesinde Topçu akını: City üst üste 2. kez yıkıldıPremier Lig’in zirvesinde Topçu akını: City üst üste 2. kez yıkıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.