Real Madrid gülüyor: Arda Güler tekrar sahada

Real Madrid'de forma giyen ve üst üste sakatlıklar yaşayan milli futbolcu Arda Güler, yeşil saha çalışmalarına başladı. Oyuncunun Granada maçı kadrosunda olup olmayacağına teknik direktör Carlo Ancelotti karar verecek.

Spor 1 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Arda Güler 10 gün içinde sahada olabilir.

Sezon başında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan ve üst üste sakatlıklar yaşayan Arda Güler’dan iyi haber geldi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Arda Güler saha çalışmalarına başladı.

18 yaşındaki yıldız futbolcu Madrid ekibine gelişinden bu yana geçen dört ayda üç kez sakatlandı. Ayrıca Real Madrid, Arda Güler başta olmak üzere takımdaki önemli isimlerin sürekli sakatlanması nedeniyle sağlık ekibinin başındaki Niko Mihic ile yolları ayırdı.

Dani Carvajal’den Arda Güler’e: Yalnız değilsinDani Carvajal’den Arda Güler’e: Yalnız değilsin

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti milli aradan önce yaptığı açıklamada Arda Güler’in eski kas sakatlığının nüksettiğini, ciddi bir durum yaşamadığını ancak futbolcunun çok üzgün olduğunu söylemişti. Ancelotti şöyle konuşmuştu: “Maalesef talihsizlik oldu. Braga maçından önce bazı sorunlar yaşadı. Önemli olmadığını düşündük, sonrasında devam ettiğini gördük ama ciddi bir şey değil. Küçük bir geri adım diyebiliriz. Onu en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. Benim ona söyleyebileceğim rahat ve sakin olması. Sadece bu şekilde bu dönemi atlatır ama yaşadıkları her sakatlanan futbolcu için geçerli olduğundan gayet normal. Takım arkadaşların oynarken senin oynayamaman, iyileşmek için zamanın geçmesini beklemek kolay değil. Üzgün ve kızgın olması normal. Ama bizim acelemiz yok. Arda’nın geleceği Real Madrid’de ve bunu en iyi şekilde yapacaktır. Çünkü olağanüstü bir yetenek.”

Sakatlıklar Real Madrid'in peşini bırakmıyorSakatlıklar Real Madrid’in peşini bırakmıyor

Real Madrid’in rakibi Granada

Şampiyonlar Ligi’nde Napoli’yi 4-2 mağlup eden ve gruptan lider çıkmayı garantileyen Real Madrid, cumartesi günü saat 20.30’da ligde Granada ile sahasında karşılaşacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.