Real Madrid Rodrygo ile geri döndü

LaLiga’da Real Madrid, Sevilla deplasmanında 3. dakikada 1-0 geri düşmesine karşın Brezilyalı yıldızı Rodrygo’nun golleriyle maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Spor 28 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Real Madrid'e 3 puanı Brezilyalı kanadı getirdi.

LaLiga’da cumartesi mesaisinin tek karşılaşmasında Real Madrid, Sevilla’ya konuk oldu. Başkent ekibi, Mir’in 3. dakikadaki golüyle maça adeta 1-0 geride başladı. Bu golün de etkisiyle Madrid, topa daha fazla hükmeden taraf oldu. Eflatun-beyazlılar, maça dengeyi getiren golü 29’da Rodrygo ile buldu. Devre 1-1 sona erdi.

Bundesliga nefes kesti... Bayern Münih şampiyon, Dortmund yıkıldıBundesliga nefes kesti… Bayern Münih şampiyon, Dortmund yıkıldı

İkinci yarıda da top hakimiyeti üst seviyede olan Madrid, 69. dakikada öne geçti. Enfes golün sahibi yine Brezilyalı Rodrygo oldu. Golün ardından farkı artırma imkanları bulan başkent ekibi bunlardan yararlanamadı. 83’te Marcos Acuna, Cedric Ceballos’a yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kart gördü. Real, maçtan 2-1 galip ayrıldı ve 3 puan aldı. Bu sonuçla puanını 77’ye çıkaran Real Madrid, son haftaya 2. sırada girmeyi garantiledi. Sevilla, 49 puanla 10. sırada kaldı.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.