Real Madrid, Valencia’yı paramparça etti

La Liga'da Real Madrid, kendi sahasında Valencia'yı gole boğdu. Süpriz lider Girona, Rayo Vallecano deplasmanında hata yapmadı. La Liga'da günün sonuçları...

Spor 12 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Carvajal Real Madrid'in ilk golünü ağlara gönderdikten sonra büyük sevinç yaşadı.

La Liga’da 13. hafta mücadelesinde, Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı’nda Valencia’yı 5-1 mağlup etti. Real Madrid’e 3 puanı getiren golleri 3. dakikada Dani Carvajal, 42, 49. dakikada Vinicius Junior, 50 ve 84. dakikada Rodrygo attı. Karşılaşmada iki gol atan Rodrygo ayrıca maçı iki asist ile tamamladı. Valencia’nın tek golü ise 88’den Hugo Duro’dan geldi.

Bu sonuçla ligde puanını 32’ye çıkaran eflatun-beyazlılar haftayı ikinci sırada tamamlarken 18 puanda kalan Valencia ise 8. sırada yer aldı. Diğer yandan Real Madrid’de sakatlığından dolayı kadroda yer alamayan milli futbolcu Arda Güler, karşılaşmayı tribünden izledi.

Girona milli araya lider girdi

La Liga’da liderlik koltuğunda bulunan Girona, deplasmanda Rayo Vallecano’yu 2-1’le geçti. Girona’ya galibiyeti getiren goller ise Artem Dovbyk ve Savio’dan geldi. Girona, Rayo Vallecano galibiyeti ile ligde üst üste 5’inci kez galip gelmeyi başardı. 13 lig maçının 11’ini kazanan Girona, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 34 puan topladı.

Premier Lig'de teknoloji sahada! Tottenham kaybetti, Arsenal kazandıPremier Lig’de teknoloji sahada! Tottenham kaybetti, Arsenal kazandı

La Liga’da alınan diger sonuçlar şöyle…

Almeira – Real Sociedad 1-3

Osasuna – Las Palmas 1-1

Granada – Getafe 1-1

Bayern Münih son gaz devam ediyorBayern Münih son gaz devam ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.