Rizespor yenilgiyi unuttu… Kasımpaşa avantajı kullanamadı

Kasımpaşa kendi sahasında iki kez öne geçtiği, bir penaltı kaçırdığı maçta Rizespor'a yakalandı. 2-2'lik skorla Karadeniz ekibi yenilmezlik serisini altıya çıkardı.

Spor 25 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Kasımpaşa, bir penaltıdan yararlanamadığı maçta Rizespor ile berabere kaldı.

6 Kasım’dan Gaziantep FK’ya 2-0 yenildikten sonra çıktığı beş maçta üç galibiyet iki beraberlik alan Rizespor ligin formda ekiplerinden Kasımpaşa’ya konuk oldu.

Oyuna iyi başlayan ev sahibi oldu. 13’te Hajradinovic’in şutuna Emirhan Topçu elle müdahale etti. Var kontrolünden sonra hakem Turgut Doman penaltı noktasını gösterdi. 17’de topun başına geçen Aytaç Kara’nın vuruşunu Rizespor kalecisi Gökhan çıkarmayı başardı. 30’da Kasımpaşa kaptanı Hajradinovic’le harika bir gol buldu. Omeruo’nun ceza sahası içerisine yükselttiği topu Da Costa kafayla Hajradinovic’e indirdi. Bu oyuncunun bekletmeden volesi ağlarla buluştu.

Genç Semih atıyor, Beşiktaş sonunda gülüyorGenç Semih atıyor, Beşiktaş sonunda gülüyor

45+2’deRizespor beraberliği yakaladı. Zeqiri’nin içeri çevirdiği topa ceza sahası içerisindeki Sinan Osmanoğlu tek dokunuşla Gaich’in önüne bıraktı. Önüne gelen topa gelişine vuran Gaich ilk yarının sonucunu ilan etti: 1-1.

60’da Kasımpaşa tekrar öne geçti. Çaykur Rizespor’da orta sahanın Hajradinovic’in asistinde Da Costa düzgün bir vuruşla kaleci Gökhan’ı avladı. Ev sahibi ekibin galibiyet sevinci 13 dakika sürdü. 73’te Olawoyin, savunma arkasına Zeqiri’yi kaçırdı. Onun asistinde Gaich topu boş kaleye yolladı. Karşılaşma 2-2 biterken yenilgisizlik serisini altıya çıkaran Rizespor 26 puanla yedinci sırada yer aldı. 23 puanlı Kasımpaşa ise dokuzuncu durumda.

Derbide ikinci perde: Hakem Abdulkadir Bitigen olduDerbide ikinci perde: Hakem Abdulkadir Bitigen oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.