Ronaldo durdurulamıyor atmaya devam ediyor

UEFA Uluslar A Ligi'nde Portekiz'in İskoçya ile oynadığı karşılaşmada Cristiano Ronaldo gollerine devam etti. Geçen gün attığı golle kariyerinde 900 gol barajını aşan oyuncu takımının 2-1 kazandığı maçta bir gol daha attı.

Spor 9 Eylül 2024
Cristiano Ronaldo atmaya Portekiz kazanmaya devam ediyor.

Cristiano Ronaldo tarih yazmaya devam ediyor. Portekiz’in UEFA Uluslar A Ligi’nde oynadığı ilk karşılaşmada ağları sarsarak futbol tarihinde resmi maçlarda 900 gol barajını aşan ilk oyuncu olan 39 yaşındaki süper yıldız gollerine devam etti.

Portekiz ikinci maçında İskoçya ile mücadele etti. Bu mücadeleden 2-1’lik skorla galip ayrılan taraf Portekiz oldu. İber ekibi Ronaldo’nun attığı golle sonuca gitti. İskoçya henüz 7. dakikada McTominay’ın bulduğu golle maçta öne geçti. İkinci yarıda 54. dakikada Bruno Fernandes skoru eşitledi. Portekiz’de 88. dakikada sahne alan Cristiano Ronaldo takımına galibiyeti getirdi. Bu sonuçla Portekiz ikide iki yaptı ve altı puana yükseldi. İskoçya puansız kaldı.

A Grubu’nun diğer karşılaşmasında Hırvatistan ve Polonya karşı karşıya geldi. Hırvatlar daha üstün oynadıkları maçta rakibini 52. dakikada Luka Modric’in golüyle 1-0 yendi. Böylelikle Fenerbahçeli futbolculardan Dominik Livakovic kulüp futbolundaki takım arkadaşı Sebastian Szymanski’ye üstünlük kurdu. Gecenin dikkat çekici maçlarından birinde İspanya, İsviçre deplasmanında 4-1 kazandı. Dani Olmo’nun sakatlığı nedeniyle oynamadığı maçta Joselu, Fabian Ruiz’in iki golü ve Ferran Torres İspanya’ya sonucu getirdi. Robin Le Normand’ın 20. dakikada gördüğü kırmızı kartla rakibini 10 kişi bıraktığı karşılaşmada İsviçre’nin tek golü Amdouni’den geldi.

İlklerin futbolcusu Ronaldo, 900 gole herkesten önce ulaştıİlklerin futbolcusu Ronaldo, 900 gole herkesten önce ulaştı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.