Sacha Boey imzayı attı, transfer sürecine dair itirafta bulundu

Bayern Münih’in yeni transferi Sacha Boey ilk antrenmanına çıktı. İdman sonrası resmi imza töreninde soruları yanıtlayan Boey, 'Bayern’den bir telefon aldım ve her şey yolunda gitti.' dedi.

Spor 31 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Sacha Boey Bayern Münih'te resmi sözleşmeyi imzaladı ve açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’da sezonun ilk yarısını çok iyi geçirip Şampiyonlar Ligi sahnesinde de başarılı performanslar geçiren Sacha Boey, Bayern Münih’le ilk kez top başı yaptı. Antrenmanda neşeli görünen Fransız oyuncu, idmanın ardından taraftarların imza isteğini kırmadı. Çiçeği burnunda transferin Bayern antrenmanını izlemeye giden bir gurbetçi taraftarın uzattığı Galatasaray atkısını da imzalaması dikkatlerden kaçmadı. Taraftarla buluşma sonrası genç sağ bek kendisini resmen Bayern Münih’e bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde Boey’e Bayern Münih Sportif Direktörü Christoph Freund da eşlik etti. İmza sonrası konuşan Christoph Freund, “Sacha’yı önceden tanıyorduk ama tabii ki Galatasaray ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi maçlarında onu tekrar fark ettik çünkü bize karşı çok iyi oynadı. Tavırlarıyla ve her şeyden önemlisi sahaya her zaman yaydığı enerjiyle dikkatimizi çekti” dedi.

Sacha Boey’dan Galatasaray’a veda, Bayern Münih’e merhaba: İşte tarihi bonservis bedeli…Sacha Boey’dan Galatasaray’a veda, Bayern Münih’e merhaba: İşte tarihi bonservis bedeli…

Devamında söz alan Boey hemen oynamaya hazır olduğunu belirterek, “Bayern Münih, dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Ne olursa olsun Bayern’e gelirdim ama Mathys Tel gibi tanıdığım birkaç oyuncunun olması da yardımcı oluyor. En iyi kulüplerden biriyiz ve her şeyi kazanmak istiyoruz. Bu beni açıkça etkiledi. Elimden geleni yapacağım ve takımı elimden geldiğince desteklemeye çalışacağım. Oynamaya hazırım. Her gün çok çalışacağım ve işlerin iyi gitmesi için her şeyimi vereceğim.” sözlerini kullandı.

Heyecanını gizlemedi

“Hiçbir baskı hissetmiyorum. Burada olmak bir onur. Heyecanlıyım ve her şeyi adım adım atmak istiyorum. Bu hamle, benim için neler yapabileceğimi göstermem için büyük bir şans.” diyen Fransız sağ bek sözlerine, “Allianz Arena, dünyanın en güzel stadyumlarından biri. Galatasaray formasıyla burada oynadım. Bu kez Bayern Münih formasıyla oynamak için sabırsızlanıyorum.” şeklinde devam etti.

Türk işi transfer öyküsü: İstenmeyen adamdan tarihin en pahalısınaTürk işi transfer öyküsü: İstenmeyen adamdan tarihin en pahalısına

İdolü Philip Lahm

Oynamaya hazır hissettiğini ve her gün çok çalışıp sahaya her şeyini vereceğini söyleyen Boey, “Bayern Münih, dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Ne olursa olsun Bayern’e gelirdim ama Mathys Tel gibi tanıdığım birkaç oyuncunun olması da yardımcı oluyor. En iyi kulüplerden biriyiz ve her şeyi kazanmak istiyoruz. Bu beni açıkça etkiledi. Elimden geleni yapacağım ve takımı elimden geldiğince desteklemeye çalışacağım” diyerek basın toplantısını sonlandırdı.

Alman devi Bayern Münih, Sacha Boey’li kadrosuyla ilk maçına 3 Şubat Cumartesi günü Borussia Mönchengladbach karşısında çıkacak. Bayern’de sezonun ilk devresi sağ bekte forma şansı bulan Laimer ve Sarr’ın sakatlıkları sürüyor. Mazraoui’nin de takımı Fas’la Afrika Uluslar Kupası’nda yoluna devam ettiği için maça yetişme ihtimali bulunmuyor. Bu şartlarda Sacha Boey’in Gladbach karşısında ilk kez Bayern forması giyme ihtimali yüksek gözüküyor.

Sacha Boey paslaşmaları... Burak Elmas'tan mesajSacha Boey paslaşmaları… Burak Elmas’tan mesaj

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.