Şampiyonlar Ligi’nde yılın golü Galatasaray’dan

Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en iyi golü taraftar oylamaları sonucu seçildi. Galatasaray'ın Brezilyalısı Tete'nin ilk grup maçında Kopenhag'a attığı gol Devler Ligi'nde yılın golü ödülüne layık oldu.

Spor 8 Haziran 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Şampiyonlar Ligi'nde yılın golü Tete'den.

Şampiyonlar Ligi’nde sezonun en iyi 10 golü UEFA Teknik Gözlemci Paneli tarafından seçilmişti. Kurula göre Real Madrid’li Fede Valverde’nin Manchester City’ye attığı gol birinci, Galatasaraylı Tete’nin Kopenhag’a attığı gol ise dokuzuncu sırada ödüle aday gösterilmişti. Sezonun golü olmaya aday 10 gol taraftar oylamasına sunuldu. Oylama sonucu Tete’nin voleyle attığı gol Şampiyonlar Ligi’nde sezonun golü seçildi.

Aynı oylamada kurulun birincilik için işaret ettiği Valverde’nin golü ikinci sırada gelirken Phil Foden’ın Real ağlarına attığı gol ise üçüncü seçildi. İşte Şampiyonlar Ligi’nde sezonun en iyi 10 golü:

Galatasaray da resmi medya kanalları üzerinden de Tete’nin attığı golün Şampiyonlar Ligi’nde sezonun golü seçildiği duyuruldu.

Brezilyalı Tete sezon başında transfer olduğu Galatasaray’daki ilk yılında 45 maça çıktı, üç gol atıp altı da asist yaptı.

Kerem Aktürkoğlu: Bizim en zor maçımız GürcistanKerem Aktürkoğlu: Bizim en zor maçımız Gürcistan

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.