Galatasaray Diyarbakır’da hata yapmadı, Fenerbahçe takipte

Kadınlar Ligi'nde Galatasaray, Amedspor deplasmanında 2-1 kazanmayı başardı ve liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe ise ALG'yi 2-1 yenerek takibine devam etti.

Spor 18 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Galatasaray, Kipoyi’nin gol attığı Amedspor deplasmanından üç puanla çıktı.

Kadın Futbol Süper Ligi 21. hafta maçında Galatasaray, Diyarbakır’da Amedspor’un konuğu oldu. Şehmus Özer Tesisleri’nde oynanan mücadelede sarı kırmızılılar 22. dakikada Kipoyi’nin attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Amedspor, 64. dakikada yeni transferi Camila ile beraberliği sağladı. Galatasaray ise bu gole 77’de Arzu ile yanıt verdi. 90’da Amedspor Camila ve Peterson’un kırmızı kart görmesiyle dokuz kişi kaldı. Sarı kırmızılılar sahadan 2-1 galip ayrılarak puanını 52 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe 1-0 yenik duruma düştüğü maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Fenerbahçe, ALG Spor’u geçti

Lider Galatasaray’ın takipçisi Fenerbahçe ise Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde ALG Spor’u konuk etti. Konuk takım, 7. dakikada savunmadaki hatayı iyi değerlendiren Patricia’nın golüyle 1-0 öne geçti. 24’te Fenerbahçeli Zenatha Coleman, sağdan ceza alanına girdi. Ortasında topa ALG Spor defansı elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Coleman skora denge getirdi. İlk yarı 1-1 sona erdi.

Sarı lacivertliler, 57. dakikada öne geçti. Soldan Fatma’nın arka direği ortasında topu kontrol Yaşam Göksu, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrıldı.Bu sonuçla puanını 51yapan Kanarya, Galatasaray’ı takibini sürdürdü. Milli maçlar nedeniyleara verilen lig mart ayında devam edecek.

Arda Turan muradına erdi: Artık Galatasaray üyesiArda Turan muradına erdi: Artık Galatasaray üyesi

Kadınlar Ligi’nde alınan diğer sonuçlar şöyle…

Adana İdman Yurdu – Karagümrük 0-5

Ataşehir – Vatanspor 2-1

Beşiktaş – Asya Spor 5-3

Hakkarigücü – 1207 Antalya Döşemealtı 3-1

Fomget – Karadeniz Ereğli 0-1

Trabzonspor – Pendik Çamlık 0-0

Ali Koç aradı, Trabzonspor Başkanı 'totem' yaptı! Busenaz Sürmeneli böyle Fenerbahçeli olduAli Koç aradı, Trabzonspor Başkanı ‘totem’ yaptı! Busenaz Sürmeneli böyle Fenerbahçeli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.