Arda Turan muradına erdi: Artık Galatasaray üyesi

Futbola Galatasaray'da başlayıp Atletico Madrid, Barcelona Başakşehir'de oynadıktan sonra sarı kırmızılılara geri dönen Arda Turan kulüp üyesi oldu.

Spor 17 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Arda Turan üyelik beratını başkan Dursun Özbek'ten aldı.

1. Lig ekiplerinden Eyüpspor’u çalıştıran Arda Turan, Galatasaray üyesi oldu. Arda Turan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak teşekkür etti.

Arda Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Benim tüm hayallerim de hayallerimin gerçekleştiği yer de Galatasaray. Bugün formasını giymekten, kaptanlığını yapmaktan onur duyduğum Galatasaray Kulübü’ne üyelik mazbatamı aldım. Yıllar boyunca sarı-kırmızılı forma için sahada verdiğim emeklerin bu üyelikle onurlandırılmış olmanın gururunu yaşıyorum. Başta Sayın Başkanımız Dursun Özbek olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize, GSYİAD Başkanımız Sayın İbrahim Hatipoğlu’na, camiamıza emek vermiş büyüklerimize ve tüm Galatasaray Ailesi’ne teşekkür ediyorum. Bu gurur bana bir ömür boyu yeter.”

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Galatasaray'daŞehit polis memuru Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Galatasaray’da

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Arda Turan, Atletico Madrid’e transfer olmuş, burada La Liga şampiyonluğu yaşamıştı. Şampiyonlar Ligi finalinde de oynayan Arda Turan Türk futbol tarihinin en büyük transfer ücretiyle Barcelona’ya transfer oldu. Katalan takımında düşüşe geçen futbolcu Başakşehir ile Türkiye’ye döndü. Futbolu ise yetiştiği kulüp olan Galatasaray’da bıraktı. Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olan Arda Turan halen Eyüpspor’un başında bulunuyor.

Türk kulüpleri Avrupa'nın en kötüsü! Gelir iyi ama öz sermaye dipte, çanlar çalıyorTürk kulüpleri Avrupa’nın en kötüsü! Gelir iyi ama öz sermaye dipte, çanlar çalıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.