Samsunspor 90+9’da güldü! 11 hafta sonra üç puan

Süper Lig'e bu sezon yükselen Samsunspor, ilk üç puanını Hatayspor önünde 90+9 bulduğu gol ve 2-1'lik skorla aldı.

Spor 4 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Samsunspor, kendi sahasında kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Bu yıl Süper Lig’e yükselen Samsunspor için sezon kötü başladı. İlk 10 hafta çıktıkları maçlardan sadece iki puan çıkaran Karadeniz ekibi bu gidişatı değiştirmek için Hatayspor’u konuk etti.

Ev sahibi maça istediği gibi başlayamadı. 36. dakika ani gelişen Hatayspor atağında Rivas Vindel’in pasında Lamkel Ze düzgün bir vuruşla topu kaleci Okan Kocuk’un üzerinden ağlara gönderdi.

Welinton kariyer maçını oynuyor, Pendikspor gülüyorWelinton kariyer maçını oynuyor, Pendikspor gülüyor

İkinci yarıda uzun süre işler konuk takımın istediği gibi gitti. 75’te Samsunspor atağında Laura, ceza sahasının içinde Massanga Matondo’nun müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Halit Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Ercan Kara, topu ve kaleci Bekaj’ı farklı köşelere gönderdi ve skora eşitlik getirdi.

Galatasaray'dan Muslera açıklaması: Bayern Münih maçında yokGalatasaray’dan Muslera açıklaması: Bayern Münih maçında yok

Maç böyle bitecek sanılırken 90+9’da Samsunspor, Fofana’nın pasında ceza sahası içinde Schindler’in sert şutuyla 2-1 öne geçti. Bu golden sonra teknik direktör Markus Gisdol sevinçten saha içine girerken hakem Meler ona sarı kart gösterdi. Karşılaşma 2-1 biterken Karadeniz ekibi 11. haftada ilk üç puanına ulaşmanın sevincini yaşadı. Samsunspor puanını beş yaparken Volkan Demirel’in çalıştırdığı Hatayspor 14 puanda kaldı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.