Sarri’nin Suudi Arabistan’a gitmek için tek şartı var

Lazio'nun İtalyan teknik direktörü Maurizio Sarri, bir gün Suudi Arabistan'da takım çalıştırmak isteyip istemediği sorusuna tek şart öne sürerek olumlu yanıt verdi.

Spor 25 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Sarri'den Arabistan için sigara şartı.

Futbol sahalarında sigara yasaklanmamış olsa ve teknik direktörlerin ellerinde tütün mamulüyle saha kenarında durabildiği serbesiyet sürse Maurizio Sarri’nin bir maç sırasında tüketebileceği nikotinin haddi hesabı olmazdı.

O Sarri, Suudi Arabistan’a gidiş şartını da bağımlısı olduğu tütün üzerinden değerlendirdi. Lazio’nun başında yer alan ve Serie A ekibiyle beraber Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele eden İtalyan teknik direktör kendisine gelen “Bir gün Suudi Arabistan’da takım çalıştırır mısın?” sorusuna “Sigara serbest mi?” diyerek yanıt verdi. Sarri “Evet” cevabını alınca da “O zaman bakarız” diyerek yanıtladı.

Nagelsmann'ın Mourinho taktiği gözden kaçmadı: Kendini yere at!Nagelsmann’ın Mourinho taktiği gözden kaçmadı: Kendini yere at!

Sarri sözlerinin devamındaysa “Her neyse, bu şu an planlanabilecek bir şey değil. Eğer gelecek işin düşünürsem Lazio’nun hocası olmayı isterim. Bu proje garantiler istiyor olsa da dahi Lotito’nun inandığı bir proje” dedi.

Daha önce Jose Mourinho’ya da Suudi Arabistan’da takım çalıştırıp çalıştırmayacağı sorulmuş, Portekizli de bir gün oraya gideceğini ancak o günün yakın olmadığını belirtmişti. Sarri’nin Arabistan’a gidişi ileride görülür mü bilinmez ancak ilk şartının ekonomik değil nikotin odaklı olması şaşırtıcı gelmedi.

Mourinho: Sadece bir deli Madrid’i bırakır ve o da bendimMourinho: Sadece bir deli Madrid’i bırakır ve o da bendim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.