Lazio’ya Torino ‘dur’ dedi… İkincilik tehlikede

Serie A’da ikinci sırada bulunan Lazio, Olimpiyat Stadı’nda Torino’yu ağırladı. Haftaya 61 puanla başlayan Lazio, 1-0 kaybettiği maçın ardından ikinci sırayı tehlikeye attı.

Spor 23 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İtalya’da futbol gündemi, Juventus için verilen 15 puan silme cezasının yargı tarafından geri çevrilmesiyle çalkalanmıştı. Bu kararın ardından Juventus, puan sıralamasında bir anda 7. sıradan 3. sıraya fırlamıştı. Böylelikle ikinci sıradaki Lazio, üçüncü sıradaki Juve’nin yalnızca iki puan önünde haftaya başlayabildi.

Juventus 15 puanı geri aldı, Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi hesabı karıştıJuventus 15 puanı geri aldı, Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi hesabı karıştı

Lazio için çok da verimli geçmeyen hafta içinin ardından hafta sonu da beklenenden uzak geçti. Torino’ya karşı maçın henüz ilk dakikasında bir şutu çizgiden çıkan ev sahibi, kaleci Provedel’in de hatasıyla 43’te golü yedi ve geri düştü. İlk yarı Ivan Ilic’in attığı bu golle 1-0 tamamlandı. İkinci yarıda net pozisyonlar üretmekte zorlanan Lazio, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Lazio, 61 puanda kaldı. Torino ise 42 puanla 10. sıraya yükseldi.

Şayet Juventus, bu akşam 21.45’te oynanacak maçta kendi evinde Napoli’yi mağlup etmeyi başarırsa ikinci sıraya yükselecek.

Juventus yargı kararıyla 4 sıra yükseldi!Juventus yargı kararıyla 4 sıra yükseldi!

Serie A’da günün diğer sonuçları

Salernitana – Sassuolo 3-0

Sampdoria – Spezia 1-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.