Trabzonspor’da kombineler için yeni tarife

Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Trabzonspor'da yeni sezon kombine biletleri satışa çıktı. Karadeniz ekibi bu sene bir değişikliğe gitti ve kale arkaları ve doğu alt tribün için kombine satışı yapmama kararı aldı.

Spor 11 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Bordo-mavililerde kombine satışı başladı.

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor,ö 2023-24 sezonu boyunca iç sahada oynayacağı maçları kapsayan kombine biletlerin satışa çıktığını duyurdu. Bordo-mavililer, satışa çıkan biletler için ilk hafta boyunca geçen sezon kombine bileti bulunan taraftarların öncelik sahibi olduğunu duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada “Spor Toto Süper Lig 2023-2024 sezonunda takımımızın ev sahibi olduğu tüm Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında geçerli olacak 2023-2024 sezonu kombine bilet satışlarımız başladı” denildi.

Trabzonspor'un ilk provası tatsız geçtiTrabzonspor’un ilk provası tatsız geçti

Kombine biletlerin genel satışı 17 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Bu sene yapılan yeni düzenlemeye göre kulüp “kale arkaları ve doğu alt tribün için kombine satışı yapılmayarak, müsabakalar öncesi bilet satışı uygulaması gerçekleştirilmesi planlanmaktadır” şeklinde bilgilendirme yaptı. Bu sene satışa çıkan kombine biletlerin fiyatları 4 bin TL ile 30 bin TL arasında değişiyor.

Trabzonspor’un kombine bilet fiyatları şöyle şekillendi:

Fırtına Tribün: 4.000 TL

Doğu Üst Tribün: 6.000 TL

Batı Alt/Üst Tribünler: 7.000 TL

VİP Silver Tribünler: 15.000 TL

VİP Gold Tribünler: 20.000 TL

VİP Platinum A-C Tribünler: 25.000 TL

VİP Platinum B Blok: 30.000 TL

Yusuf Yazıcı'dan Arabistan sinyaliYusuf Yazıcı’dan Arabistan sinyali

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.