Berettini fazla seksten mi sakatlandı? Olağan şüpheli Melissa Satta’dan açıklama

37 yaşındaki model ve sunucu Melissa Satta, erkek arkadaşı tenisçi Matteo Berettini’nin yaşadığı sakatlığın sebebinin fazla sevişmekle alakalı olmadığını, aynı suçlamayı eski eşi sakatlandığında da işittiğini ifade etti.

Spor 5 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Melissa Satta, Berettini'nin sakatlığının çok sevişmekten kaynaklanmadığını söyledi.

İtalyan televizyon sunucusu ve model Melissa Satta, sevgilisi Matteo Berettini’nin sakatlığıyla alakalı ortaya atılan söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Satta, İtalya’da bir dergiye verdiği demeçte 27 yaşındaki sporcunun sakatlığı sürecinde yaşanan bu durum, Satta’ya bir dönem Beşiktaş forması da giyen eski eşi Kevin Prince Boateng’le evliliğinde yaşadıklarını hatırlattı.

Gazeteci Silvio Bombino’nun Berettini’nin karın kasında yaşadığı sakatlığın sık sevişmekten kaynaklandığı söylentisine dair yorumunu sorduğunda Satta, şunları söyledi: “2021’de yaşadığı sakatlığın aynısını yaşaması üzücü, kaldı ki o zamanlar ben kendisini tanımıyordum. Ama ne olursa olsun, bunu insanlara açıklamak zorunda mıyım? Eski eşim Kevin Prince Boateng kasık sakatlığı geçirdiğinde de insanlar yaşadığı fiziksel sorunun fazla sevişmemizden kaynaklı olduğunu söylemişlerdi.” dedi.

Galatasaray'ın taraftara açık idmanında ağaçlar bile doldu!Galatasaray’ın taraftara açık idmanında ağaçlar bile doldu!

Berettini’yle akşam yemeği yemekten, karaoke yapmaktan ve normal hayat rutinlerinde beraber olmaktan keyif aldığını belirten Satta, bir Alman gibi hayat yaşadığını ve akşam 7’de yemek yiyip 10’da çocuğunu yatırdığını açıkladı. Satta, Berettini’nin romantik bir insan olduğunu söyleyerek, “Bana sadece gül verirken değil aynı zamanda sabah kahve yaparken de öyle.” dedi.

Aralarındaki 10 yaş farkının etkisinin olup olmadığı hakkında konuşan Satta, “Benim fazlasıyla tecrübem var, onun da fazlasıyla sorumluluğu var. 50 yaşında adamlar tanıyorum, bağlılığın ne olduğunu bilmiyorlar. Bu seviyede bir tenisçi olmak beraberinde büyük sorumluluklar getiriyormuş, bunu bilmiyordum, öğrenmek için Andre Agassi’nin Open isimli kitabını bile okudum.”

Serena Williams ikinci kez anne oluyorSerena Williams ikinci kez anne oluyor

 

Satta, Boateng’den ayrıldıktan sonra bir daha bir sporcu ile ilişki yaşamak istemediğini söyledi. Satta, “Kevin’la boşandıktan sonra kendime: Bir daha asla sporcuyla olmaz dedim. Normallik istiyordum, ünlü rutini istiyordum.” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.