Selahattin Baki şampiyonluk konusunda iddialı

1907 ÜNİFEB'in İstanbul'da düzenlediği 'Aydınlık Gelecek Ödülleri'ne katılan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki "Bu sene şampiyon olmamız çok önemli" dedi.

Spor 6 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Selahattin Baki katıldığı ödül töreninde konuştu.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki 1907 UNİFEB’in düzenlediği ödül töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Baki şampiyonluk yarışında taraftarı desteğe davet ederek “Hep aynı şeyleri söylüyoruz ama hem deplasmanda hem de Kadıköy’de bundan sonra verilecek destek muazzam. Bir şeyi bağlamak istiyorum birbirine, biz gerçekten bambaşka bir camiayız. Bu sene şampiyon olmamız çok önemli. Son 10-11 haftaya girdiğimiz zaman arada Avrupa maçlarımız var, Süper Kupa maçı var. Sezonun kalanında ciddi anlamda düşüşler, kalkışlar olabilir. Bunu Pendikspor maçı özelinde söylemiyorum sadece. Yanımızda olmaya devam etsinler. Dış faktörlerle ne kadar uğraştığımızı bence iyice görmeye başladılar. Bizim kuruluş zamanlarında ‘Zaferin Rengi’ filmini izlesinler, o zamandan beri kulağımıza nasıl bir ruh üflenmiş, Fenerbahçe Atatürk’üyle Türkçülüğüyle nasıl yoğrulmuş görsünler. Nasıl özel bir camiayız bunu izleyince bir kere daha insan idrak ediyor, farkına varıyor. Biz o ruhla tribünlerden vereceğimiz enerjiyle bu takımı ittire ittire şampiyon yapacağız. Yani şunu unutmasınlar biz öyle bir camiayız ki, doğuştan Türk’üm, Allah’ın lütfuyla Fenerbahçeliyim. Ne olur bunu unutmasın hiçbir Fenerbahçe taraftarı. Çok teşekkür ederim” dedi.

Şansal Büyüka '12 VAR hakeminin altısı bir kulüp tarafından ambargoluymuş' dedi, MHK yanıt verdiŞansal Büyüka ’12 VAR hakeminin altısı bir kulüp tarafından ambargoluymuş’ dedi, MHK yanıt verdi

Baki gecede ödül alan isimlerden Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu hakkında “Benim için en sevdiğim çocuğu seçmek gibi bir şey ya da kardeşini seçmek gibi. Hepsinin katkıları oldu. Cengiz, biliyorsunuz kadife ayağıyla bize çok kritik maçları çözdü. Ferdi zaten maşallah lokomotif gibi nereye koysan oynuyor. Bizim bu sene transfer ettiğimiz futbolcular çok büyük katkılar verdi. Bence doğru isimler burada, ama ben seçemem, öyle söyleyeyim. Bugün kim gelseydi benim için tamam yani, problem yoktu” dedi.

Cengiz Ünder’in hedefi Konferans Ligi finali

Geceye katılan isimlerden Cengiz Ünder Konferans Ligi’ndeki Union SG eşleşmesiyle ilgili olarak “İyi bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Belçika Ligi’nin lideri. Son dönemde iyi performans sergilemiş bir takım. Özellikle Liverpool’a karşı inanılmaz performansları vardı. Umarım bu maçtan iyi bir skorla ülkemize dönüp, rövanş için avantaj elde ederiz. Bunu yapabilecek güçte bir ekibiz. Umarım istediğimiz skoru alırız. Konferans Ligi’nde gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. En büyük hedefimiz ve amacımız finale kalabilmek. Sonrasında Pendikspor maçını düşüneceğiz. Bu maçta da taraftarımızın önünde iyi bir Futbol sergilemek istiyoruz. Şu anda bu güçteyiz, takımımızın performansı da iyi. Bu gücü, hem perşembe hem de pazar günü göstereceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe-Union SG maçına Portekizli hakemFenerbahçe-Union SG maçına Portekizli hakem

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.