Selda Akgöz’ün idolleri: Muslera ve Uğurcan Çakır

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın kaptanlığını da yapan kaleci Selda Akgöz, Türkiye'de örnek aldığı kalecilerin Fernando Muslera ve Uğurcan Çakır olduğunu söyledi.

Spor 1 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Selda Akgöz, taraftarlardan destek istedi.

A Kadın Milli Takımı, UEFA Uluslar C Ligi’nden B Ligi’ne yükselmeyi garantiledi. Grubundaki son iki maçta bugün deplasmanda Litvanya, 5 Aralık’ta da Mersin’de Gürcistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı’nın kaptanı ve kalecisi Selda Akgöz gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget forması giyen file bekçisinin söyledikleri özetle şöyle…

Muslera ve Uğurcan Çakır’ı izliyorum: İki tane beğendiğim kaleci var. Muslera ve Uğurcan Çakır… İkisini de beğenerek izliyorum.

Almanya'da en genç takım unvanı A Milli Takım'ınAlmanya’da en genç takım unvanı A Milli Takım’ın

Hiç gol yemeden grubu tamamlamak istiyoruz: Uluslar Ligi’ndeki grup maçlarını gol yemeden tamamlamayı hedefliyoruz. Bizim bu grupta maçlara başlamadan bir hedefimiz vardı zaten. Maçların ilk 15 dakikasında gol atacak ve hiç gol yemeden grubu tamamlayacaktık. Oynadığımız dört maçı da çok güzel geçirdik. İki maçımız kaldı, bu iki maçımızı da gol yemeden namağlup bir şekilde B Ligi’ne gideceğiz.

Mersin’de taraftar desteği sürsün istiyoruz: Mersin’de oynayacağımız Gürcistan maçının önemi büyük. Elazığ ve Çorum’daki maçlarda seyirci desteğimiz çok iyiydi. Bu desteğin sürmesini istiyoruz.

Nakış işler gibi! Kadın milliller altıda altı için sahaya çıkacakNakış işler gibi! Kadın milliller altıda altı için sahaya çıkacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.