Serdal Adalı: Çebi’nin desteğine ihtiyacım yok

Beşiktaş'ta başkan adaylarından Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi'nin başkanlık adayları hakkında konuşurken kendisine destek vermediğini vurguladı.

Spor 25 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Serdal Adalı'dan Arat'a sitem ve Çebi hakkında açıklama.

Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Çebi, Hasan Arat’ın Fikret Orman’ın danışmanıyla çalıştığını belirterek ikilinin beraber olduğunu söyledi. Öte yandan kendisine karşı tepkilerin Arat tarafından organize edildiğini belirten Çebi “Sosyal medyacı arkadaş kazanırsa sonumuz iyi olmaz” diyerek Arat’a karşı tavır aldığını net şekilde belli etti. Bu sözler Çebi’nin Serdal Adalı ismine daha yakın olduğu şeklinde yorumlandı.

Ancak Adalı yaptığı açıklamada bu durumun aksi olduğunu vurguladı. Başkan adayı “Ahmet Nur Çebi’nin desteğini görmedim, hissetmiyorum da. Sayın Çebi, Hasan Arat ve Fikret Orman ile kavgasına beni çekmesin. Bireysel desteklere hiç ihtiyacım yok.” dedi.

Ahmet Nur Çebi: Aboubakar beni aradı… Parmak sallama olmadı… Arat ile Orman yan yanaAhmet Nur Çebi: Aboubakar beni aradı… Parmak sallama olmadı… Arat ile Orman yan yana

“Hasan Arat samimi değilmiş”

Adalı açıklamalarının devamında diğer başkan adayı Hasan Arat’la ilgili “Buyursun gelsin basketbola baksın, anonim şirkete baksın. Bildiği, anladığı işler. Aynı teklifi ben de yaptım. Buyursun, gelsin o olsun dedim. Hasan beyi 45 senedir tanırım. Hasan bey abimdir, saygısızlık yapmam. Bir sene boyunca ‘seçime beraber girelim, beraber yürüyelim, sen gel futbol kısmına bak’ diye söyledi ama her seferinde de herhangi bir yönetimde görev almak istemiyorum, eğer camiam isterse direkt aday olmak istediğimi söyledim. Bir sene içinde 5-6 defadan fazla görüştük. ‘Serdal bey çok iyi insan, bu başkanlığı çok hak ediyor, çok faydalı başkan olur, yönetici olur’ şeklindeki güzel sözleri için teşekkür ediyorum ama ne zaman ki aday oldum, ‘matruşka’ benzetmesinin içine girdiler. O noktada da ‘iyi ki aday olmuşum’ dedim. Açıkçası geçen bir senelik sürede Hasan beyin tekliflerine hayır dediğim için şu anda kendimi iyi hissediyorum. Demek ki samimi değilmiş.” sözlerini de söyledi.

Beşiktaş'a Bailly'den bir kötü haber dahaBeşiktaş’a Bailly’den bir kötü haber daha

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.