Serdar Saatçı milli takım kadrosuna eklendi, kafile Almanya’ya ulaştı

EURO 2024 için Almanya'ya giden A Milli Takım'ın kadrosuna yeni bir ekleme yapıldı. Braga forması giyen genç savunmacı Serdar Saatçı milli takım kafilesine dahil edildi.

Spor 11 Haziran 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Serdar Saatçı milli takım kadrosuna eklendi.

EURO 2024 öncesi stoper bölgesinden Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak’ı sakatlıklara kurban veren Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda yeni bir ekleme yapıldı. Teknik Direktör Vincenzo Montella, Portekiz Süper Ligi’nde Braga forması giyen Serdar Saatçı’yı milli takım kadrosuna davet etti.

Beşiktaş altyapısından yetişen genç stoper daha önce hiç A Milli Takım formasını terletmedi. 2022’de 1.5 milyon euro karşılığında Braga’ya katılan Serdar bu sezon 27 maçta forma giydi. Serdar Saatçı milli takıma U15, U16, U17, U19 ve U21 takımlarında hizmet vermişti.

Millilere Almanya’da coşkulu karşılama

Millileri Almanya’da kalabalık bir grup karşıladı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı EURO 2024’te Gürcistan’la yapacağı maç öncesi son çalışmalarını yapmak üzere Almanya’nın Hannover kentine geldi. Polonya’nın başkenti Varşova’dan kalkan özel uçakla Hannover Havalimanı’na gelen kafileye coşkulu bir karşılama yapıldı. Milli takım futbolcuları kendilerinden imza isteyen taraftarları kırmadı. Kafile devamında kendilerini bekleyen otobüsle Barsinghausen’deki kamp oteline geçti. Milli futbolculara TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da eşlik etti.

Ay-yıldızlılar hazırlıklarını Barsinghausen’de sürdürecek. Milliler 11 Haziran günü saat 12.30’da August Wenzel Stadyumu’nda halka ve medyaya açık bir antrenman da yapacak. Yetkili mercilerin verdiği bilgiye göre antrenmanın biletleri kısa sürede tükendi. A Milli Takım’ın dolu tribünler önünde antrenman gerçekleştirip moral depolaması bekleniyor.

Üç ay önce 'az süre alıyor'du, şimdi aldığı süreleri altına dönüştürüyor: Arda GülerÜç ay önce ‘az süre alıyor’du, şimdi aldığı süreleri altına dönüştürüyor: Arda Güler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.