Sergio Oliveira affedildi: Kaan Ayhan da sakat oyuncular kervanına katıldı

Galatasaray'da Beşiktaş maçı öncesi kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira'nın antrenman görsellerinde takımla birlikte çalıştığı görüldü. Bunun yanı sıra sarı-kırmızılılar, Rizespor karşısında sakatlık geçiren Kaan Ayhan'ın durumuyla ilgili de açıklam

Spor 10 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Sergio Oliveira, Galatasaray'ın son idmanında yer aldı.

Süper Lig’in liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’da Portekizli orta saha Sergio Oliveira, Beşiktaş derbisi öncesi ani bir kararla kadro dışı bırakılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Erden Timur tarafından kadro dışı kaldığı onaylanan Oliveira affedildi ve yeniden takımla çalışmalara başladı.

Galatasaray’ın Kasımpaşa ile ligin 30’uncu haftasında oynayacağı maç öncesi düzenlenen antrenmanda bulunan Oliveira’nın affedildiği, kulübün resmi kanallarından paylaşılan fotoğraflar sonucu ortaya çıktı. İdmanda yapılan maçı kazanan takımın paylaşıldığı görselde Okan Buruk ve Sergio Oliveira’nın aynı karede olması dikkat çekti. İddialara göre Portekizli, Okan Buruk’la tartıştığı için takımdan uzaklaştırılmıştı. Yine bir takım spekülasyonlara göre Sergio, hocasından özür diledikten sonra affedilip yeniden takıma dahil edildi. Galatasaray bu konuyla alakalı herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı ancak Milliyet’in haberine göre Okan Buruk oyuncusunu affetse de yönetim henüz kesin karara varmış değil. Galatasaray yönetiminin oyuncuya para cezası vermeyi görüştüğü düşünülüyor.

Bir sakatlık haberi de Kaan Ayhan’dan

Galatasaray’ın Rizespor’u 6-2 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlık geçirip kenara gelmek zorunda kalan Kaan Ayhan’ın durumu netleşti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada “Kaan Ayhan’ın sponsor hastanemde çekilen MR’ında darbe aldığı bölgede yumuşak dokuda hematom tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Cim-bom’da adalelerinde zorlanma tespit edilen Abdülkerim Bardakçı ve Davinson Sanchez için ise tüm imkanlar zorlanıyor. İki oyuncu da Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Galatasaray’ın stoper rotasyonunda savunma orijinli sadece Nelsson kaldı.

Galatasaray'da sonucu belli seçim: Aykutalp Derkan göreve devamGalatasaray’da sonucu belli seçim: Aykutalp Derkan göreve devam

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.