Sezon bitiyor, Messi durmuyor, rekorlara devam ediyor

Arjantin, hazırlık maçında Avustralya ile karşılaştı. Güney Amerika ekibi Messi ve Pezzella golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Messi, santranın ardından 1 dakika 19 saniye sonra ağları sarstı ve kariyerinin en erken golüne imza attı.

Spor 16 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Sezon bitiyor, Messi rekorlara doymuyor...

Kulüp sezonunun sonlanmasının ardından milli mesai tüm hızıyla sürüyor. Arjantin, Avustralya’yla hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maç, Lionel Messi’nin enfes golüyle başladı. 79. saniyede gelen bu gol Messi’nin profesyonel kariyerindeki en erken gol olarak tarihe geçti. Öte yandan 35 yaşındaki süper yıldız üst üste 7. Arjantin maçında da ağları sarstı ve kariyerinin en uzun serisine ulaştı. Ayrıca Leo, milli takım kariyerindeki 103. golüne imza attı. İlk yarı bu golle 1-0 tamamlandı.

İkinci yarıda Arjantin’i rahatlatan gol Pezzella’nın ayağından geldi. Lecce forması giyen 25 yaşındaki Guiseppe Pezzella, 68. dakikada attığı golle farkı 2’ye çıkardı. Arjantin, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Messi’den Dünya Kupası mesajı

Maçta attığı golle yeni rekorlar kıran Lionel Messi, “2026 Dünya Kupası’nda oynayamayacağımı söylemem çok normal. Yaşım ve turnuvanın zamanlaması benim orada oynamamın zor olacağını gösteriyor” şeklinde konuştu ve 2026 Dünya Kupası’nda oynamayacağını yeniden vurguladı.

Jude Bellingham resmen Real Madrid’deJude Bellingham resmen Real Madrid’de

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.