Sinan Boztepe: Nuri Şahin’in Beşiktaş’a gitmesi hayal kırıklığı olur

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe sezon ortasında takımdan ayrılarak Borussia Dortmund'un teknik ekibine katılan Nuri Şahin'in Beşiktaş'a gitmesinin kendileri için hayal kırıklığı yaratacağını söyledi.

Spor 5 Mayıs 2024
Sinan Boztepe'den Nuri Şahin sitemi.

Nuri Şahin Türk futbolunun en gözde değerlerinden biri. İlerisi için büyük teknik direktör adaylarından olan Şahin bu sezona Antalyaspor’un başında başladı. Şahin sezon ortasında Alman kulübü Borussia Dortmund’dan aldığı teklifin ardından kulübünden affını istedi. Dortmund hoca için Antalyaspor’a ödeme de yaptı.

Şahin’in bu sezonki Edin Terzic döneminden sonra takımın başına geçmesi konuşulan ihtimallerden biriydi. Lige erken havlu atan takım Şampiyonlar Ligi’nde an itibariyle yarı finalde. Dortmund yarı final eşleşmesi ilk maçında sahasında PSG’yi 1-0 yendi. Bu yolla gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi koltuğu ayırttılar. Ancak takımın teknik direktörü konusundaki belirsizliği sürüyor. Aynı belirsizliği Türk kulüplerinden Beşiktaş da yaşıyor.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Dortmund’un PSG’yi 1-0 yendiği maçı yerinden takip etti. Arat Alman ekibinin antrenör ekibindeki Nuri Şahin’le de bire bir görüşme yaptı. Görüşmede Şahin’in Arat’a bir sunum yaptığı ve Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı iddia edildi. Gelecek sezonki pozisyonu belirsiz Beşiktaş ve Nuri Şahin böylece ilk kez bir araya geldi.

Sporda dolu pazar mesaisinin getirdikleriSporda dolu pazar mesaisinin getirdikleri

Ancak bu birliktelikten memnun olmayan başka bir kurum var. O da Antalyaspor. Akdeniz ekibinin başkanı Sinan Boztepe Şahin’in Beşiktaş’a gitmesi senaryosunda hayal kırıklığına uğrayacaklarını açıkladı. Boztepe “Nuri Şahin‘in ‘Hayalim’ dediği yer olan Borussia Dortmund’dan Beşiktaş’a gitmesi bizi hayal kırıklığına uğratır ve çok üzer” dedi. 

Antalyaspor Nuri Şahin sonrası Sergen Yalçın’la yoluna devam etmiş ancak Şahin dönemindeki istikrarlı sonuçları elde edememişti. Takım Türkiye Kupası’nda da Beşiktaş’a boyun eğerek elenmişti. Gelecek sezon yoluna Yalçın’la devam etmesi beklenmeyen Antalya’da teknik direktör arayış süreci başlayacak.

Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy için kınadığı kişi belli oldu: Hamit AltıntopBeşiktaş’ın Semih Kılıçsoy için kınadığı kişi belli oldu: Hamit Altıntop

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.