Sivasspor evde şeytanın bacağını kırdı

Sivasspor, bu sezon kendi sahasındaki ilk galibiyeti İstanulspor önünde 1-0'lık skorla aldı. Karşılaşmanın tek golü 86'da Manaj'dan geldi.

Spor 23 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Sivasspor, lig sonuncusu İstanbulspor önünde zorlanmasına rağmen üç puan aldı.

Ligin dibinde yer alan İstanbulspor, hafta içindeki Trabzonspor maçında hakem Ali Şansalan’ın kararlarına tepki gösterek sahayı terk etti. O karşılaşmadan sonra sarı siyahlılar Sivasspor deplasmanına çıktı. Ev sahibinin ise kendi sahasında hiç galibiyeti yoktu. Servet Çetin’in ekibi bütün üç puanlarını deplasmanda almıştı.

İki takım da risk almadan bir oyun ortaya koydu. Gole ilk yaklaşan konuk ekip oldu. 14. dakikada sağ taraftan ceza sahasına giren Ndao’nun sert vuruşunda, top üstten az farkla auta gitti. Sivasspor aynı dakika içinde Barrow ile pozisyon yakaladı. Onun sert vuruşunu kaleci Alp Arda güçlükle çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz tamamlandı.

Trabzonspor, Başakşehir'e diş geçiremedi! Protestolar...Trabzonspor, Başakşehir’e diş geçiremedi! Protestolar…

İkinci yarıda Sivasspor baskısını arttırdı. 55’te Alaaddin Okumuş’un ortasında Mehmet Yeşil’in ters kafa vuruşu direğe çarparak kornere çıktı. 81’de Kvet’in vuruşunda kaleci Alp Arda bir kez daha başarılıydı. 86’da Sivasspor öne geçti. Savunmadan atılan uzun pasta kaleci Alp Arda ile karşı karşıya kalan Manaj, topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. Karşılaşma, ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle sona ererken Sivasspor puanını 21’e çıkardı. Sahadan çekildiği için üç puanı silinecek İstanbulspor ise sekiz puanda kaldı.

Gaziantep FK kötü gidişe 'Dur' dediGaziantep FK kötü gidişe ‘Dur’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.