Sivasspor’un genç yeteneği Yunus: Hedefim Real Madrid

Sivasspor'da ilk 11'in vazgeçilmezlerinden 17 yaşındaki Yunus Emre Konak gelecek hedeflerinden söz etti ve Real Madrid'de forma giymek istediğini söyledi.

Spor 24 Ekim 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Yunus Emre'nin gözü yükseklerde.

Yunus Emre Konak bu sezon Süper Lig’in flaş isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Sivasspor’da forma giyen oyuncu Servet Çetin’in vazgeçilmezlerinden bir tanesi. Konak, şu ana kadar 9 maçta toplam 715 dakika sahada kaldı ve 1 asist yaptı. Orta saha oyuncusu Guardian’ın hazırladığı 2006’dan sonra doğan oyuncular arasında en yetenekli 60 genç oyuncu listesinde yer alan 3 Türk isimden biri olarak dikkat çekti.

Batman Tüpraşspor altyapısından çıkan Konak söz konusu liste hakkında “İsmimi listede görünce şaşırdım ve çok mutlu oldum. Takımım ve benim adıma gurur verici.” ifadelerini kullandı. Sezonun gidişatı hakkında da konuşan Yunus Emre “Sezona aslında kötü başlamadık. Kazanabileceğimiz maçlar vardı, şanssız bir şekilde bu maçlardan istediğimiz puanları alamadık. İdmanlarda elimden geleni yapıyorum, formayı bırakmak istemiyorum. İnşallah sezon sonuna kadar formayı bırakmam ve oynarım. Servet hocamıza ve Mecnun başkanımıza bana güvendikleri için teşekkür ederim.” dedi.

Sivassporlu Clinton N’Jie: Moskova İstanbul’dan güzelSivassporlu Clinton N’Jie: Moskova İstanbul’dan güzel

Genç oyuncu gelecek hedefleri hakkında konuşurken öncelikle Milli Takım vurgusu yaparak “Türkiye Ümit Milli Takımı’na ilk defa gittim ve orada da forma şansı buldum. Oyuna sonradan girdim ve iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Hedefimde Türkiye A Milli Takımı var, inşallah o formayı terletmek istiyorum. İleriye dönük hedefim Avrupa’da oynamak. Çalışarak, iyi mücadele ederek ilerlemek istiyorum. Hedefimde Real Madrid’de de oynamak var.” dedi.

Toni Kroos: Arda Güler Real Madrid’in gelecekteki liderlerindenToni Kroos: Arda Güler Real Madrid’in gelecekteki liderlerinden

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.