Spaletti: Bazen ayrılıklar da sevdaya dahil

Napoli’de Luciano Spaletti, bu yaz takımdan ayrılacağını birinci ağızdan duyurdu. Başkan Aurelio De Laurentiis’in ayrılığı resmi olarak duyurmasının ardından Spaletti, “Bazen çok sevdiğiniz için yolları ayırırsınız” diyerek vedayı onayladı.

Spor 30 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Spaletti'den ayrılık mesajı.

Napoli’yi 33 sene sonra İtalya şampiyonluğuna taşıyan antrenör Luciano Spaletti,  sezonun bitiminin ardından Napoli’yle yollarını ayıracak. İtalyan teknik direktör yaptığı açıklamada, “Bazen çok sevdiğiniz için yolları ayırırsınız. Kalmayacağım, ayrılıyorum. Hiçbir şey fikrimi değiştiremez” dedi. Spaletti ayrıca “Kulübe bir sene dinlenmek istediğimi haftalar öncesinden bildirdim. Herhangi bir kulüpte çalışmayacağım ve bir sezon dinleneceğim” diyerek yakın gelecekteki planından da söz etti.

Luciano Spaletti, 2021 yazında başına geçtiği kulübüyle ilk sezonu 3. bitirmiş ve ikinci sezonu sonunda Serie A’da ipi göğüslemişti. Kulüp Başkanı Aurelio De Laurentiis de hocanın ayrılığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Başkan doğruladı, Spaletti şampiyon yaptığı Napoli’den ayrıldıBaşkan doğruladı, Spaletti şampiyon yaptığı Napoli’den ayrıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.