Sumudica da Gaziantep’e çare olmadı

Milli arada göreve Rumen Sumudica'yı getiren Gaziantep FK, Kayserispor deplasmanında Kake Thiam'ın gollerine engel olamadı ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Spor 17 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Gaziantep FK ligde 5 haftayı puansız geçti.

Süper Lig’de şu ana kadar puan alamayan Gaziantep FK’da teknik kadroda değişime gtti ve geçmişte başarılı sonuçlara imza atan eski teknik direktörleri Sumudica ile anlaşma sağladı. Rumen teknik direktör ilk maçına Kayserispor deplasmanında çıktı.

Olayların teknik direktörü Sumudica Süper Lig'e dönüyorOlayların teknik direktörü Sumudica Süper Lig’e dönüyor

Henüz 5. dakikada Jevtovic’in Kayserispormu Ali Karimi’ye müdahalesi penaltıyla cezalandırıldı. Topun başına gelen Mame Thiam ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında Gaziantep FK’nın beraberlik çabası vardı. 21’de Maxim, 20’da Furkan Soyalp ve 44’te yine Maxim konuk takım için beraberlik fırsatlarını değerlendiremedi.

Afrika Kupası'nda 80 Süper Lig oyuncusu! Beşiktaş kara kara düşünüyorAfrika Kupası’nda 80 Süper Lig oyuncusu! Beşiktaş kara kara düşünüyor

İkinci yarıda Gaziantep’in baskısı vardı ama net pozisyonlara giren ev sahibi Kayseripor’du. 89’da kaleci ile karşı karşıya kalan Mame Thiam farkı ikiye çıkardı ve ev sahibini rahatlattı. Karşılaşma 2-0 biterken Kayserispor ligde ikinci galibiyetini aldı ve puanını 9’a yükseltti. Henüz puanla tanışamayan Gaziantep FK ise ligin dibinde yer alıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.