Suudi Arabistan iki golle turladı

Asya Kupası'nda Kırgızistan'la karşı karşıya gelen Suudi Arabistan maçı 2-0 kazandı ve 2'de 2 yaparak son 16'ya kalmayı garantiledi.

Spor 22 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Suudiler Asya Kupası'nda son 16'da.

İtalyan teknik direktör Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Suudi Arabistan Milli Takımı Asya Kupası F Grubu ikinci maçında Kırgızistan’la karşı karşıya geldi. Kendine göre çok daha mütevazı kadroya sahip rakibine karşı maç boyu üstünlük kuran Suudiler rahat kazandı. Kırgızlar 9. dakikada Aizar Akmatov’un oyundan atılmasıyla 10 kişi kaldı. 35. dakikada Mohammed Kanoo Suudileri öne geçirdi. 52. dakikada bu kez Kimi Björn Merk kırmızı gördü. 84. dakikada Faisal Al-Ghamdi takımını rahatlattı. Maç 2-0 bitti. Kırgızlar karşılaşma boyu yalnızca bir şut çekebilirken Suudiler bu galibiyetle puanını altıya yükselterek son 16 aşamasına geçmeyi garantiledi. Kırgızlar puansız son sırada yer aldı. Grubun diğer karşılaşmasında Umman ve Tayland 0-0 berabere kaldı. Tayland dört puana çıkarken Umman bir puanda kaldı.

Trabzon'da Zaha fırtınası esiyor... Galatasaray rüzgarı dolduruyorTrabzon’da Zaha fırtınası esiyor… Galatasaray rüzgarı dolduruyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.