Sven Göran Eriksson bir yıl ömrü kaldığını açıkladı

İngiltere Milli Takımı'nın eski antrenörlerinden deneyimli isim Sven Göran Eriksson ölümcül bir hastalığa yakalandığını ve bir sene ömrü kaldığını duyurdu.

Spor 12 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Eriksson'dan sağlık durumuyla alakalı kötü haber.

Geçmişte İngiltere Milli Takımı’nı çalıştıran, David Beckham, Frank Lampard ve Steven Gerrard gibi yıldızların olduğu kadronun başında bulunan İsveçli futbol insanı Sven Göran Eriksson sağlık durumuyla alakalı kötü bir haber verdi.

75 yaşındaki teknik direktör İsveç’teki bir radyo istasyonuna ölümcül bir hastalığa yakalandığını açıkladı. Eriksson ülkesindeki Kalstad ekibinin sportif direktörlük görevinden ayrılmış ve hakkında bazı iddialar ortaya atılmıştı. Sağlık sorunu olduğuna dair söylentileri doğrulayan Eriksson bir yıl veya daha kötü ihtimalle daha az ömrü kaldığını, bu hastalıkla savaşacağını söyledi.

Ali Koç anlatıyor: Yazışmalarda Atatürk varmış, Suudiler günler önce reddetmiş, kulüplere söylenmemişAli Koç anlatıyor: Yazışmalarda Atatürk varmış, Suudiler günler önce reddetmiş, kulüplere söylenmemiş

Eriksson “Bu iyi değil. Herkes kanser olduğunu tahmin ediyordu ve öyle. Ama elimden geldiği sürece savaşmak zorundayım. Olayların olumlu yanını görün, zorlukların içinde debelenmeyin, elbette en büyük zorluk, ama bundan iyi bir şey çıkarın” dedi.

Sven menajerlik kariyerinde IFK Göteborg, Benfica, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio, Manchester City ve Leicester City’nin teknik direktörlüğünü yapmıştı. Ayrıca Meksika, Fildişi Sahili ve Filipinler’de de yöneticilik yaptı. 2001-2006 yılları arasında David Beckham, Steven Gerrard ve Frank Lampard gibi “altın jenerasyon” olarak adlandırılan İngiliz yıldızlara rehberlik etti.

Arabistan'da yuhalamalar altında İspanya Süper Kupası!Arabistan’da yuhalamalar altında İspanya Süper Kupası!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.