Tarık Biberoviç: Nasıl bir oyuncu olduğumu göstermeye devam edeceğim

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından Tarık Biberoviç, 'Oynadığım sürece en iyi olmak istiyorum. Milli takımda ya da Fenerbahçe’de hiç fark etmez. İkisinde de oynamak ayrı bir keyif' dedi.

Spor 29 Haziran 2024
Tarık Biberoviç, Fenerbahçe formasıyla iyi bir sezon geçirdiğini söyledi.

FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında çalışmalarını 1 Temmuz Pazartesi gününe kadar İstanbul’da gerçekleştirecek olan A Milli Takım, BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde oynadığı ilk hazırlık maçında karşılaştığı Filipinler’i 84-73 mağlup etti. Mücadelede 23 sayı üreterek galibiyette önemli rol oynayan 23 yaşındaki milli oyuncu, A Milli Erkek Basketbol Takımı için düzenlenen medya gününde açıklamalarda bulundu.Biberovic’in açıklamaları özetle şöyle…

Bir takım olacağız: Olimpiyatlara katılamadığımı için çok üzgünüz. Güzel hazırlık maçları olacak. Oyuncular olarak birbirimizi daha iyi tanıyacağız. Bir takım olacağız. Böyle bir kamp bizim için iyi olacak. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Olabildiğimiz kadar en iyi olmaya çalışmalıyız. Kasım ayında Macaristan ile karşılaşacağız. Adım adım gideceğiz. Bizim için iyi sınavlar olacak.

Nasıl oyuncu olduğumu göstermeye devam edeceğim: Ben nasıl bir oyuncu olduğumu göstermeye devam edeceğim. Gerçekten bir ayrım yapmıyorum. Oynadığım sürece en iyi olmak istiyorum. Milli takımda ya da Fenerbahçe’de hiç fark etmez. Fenerbahçe’de çok mutluyum. Milli takımda da Fenerbahçe’de de oynamak ayrı bir keyif.

12 Dev Adam'ın yeni kurtarıcısı: Tarık Biberovic12 Dev Adam’ın yeni kurtarıcısı: Tarık Biberovic

Fenerbahçe’de iki kupa aldık: Fenerbahçe ile iyi bir sezon geçirdik. İnişli çıkışlı zamanlar da vardı. Bu sezon benim için özeldi. Bireysel olarak, takım olarak kötü başladık. Kaybettiğimiz maçlar vardı. Başantrenörümüz değişti, çok şey değişti. Buna rağmen ayakta kaldık. Çok başarılı bir sezon geçirdik. İki kupa aldık ve EuroLeague’de Final Four’a kaldık. Şükrediyorum böyle bir sezon için. İnşallah bir sonraki sezon daha iyi olacak.

Tarık Biberovic hayatı boyunca bu anı bekledi, gerekeni yaptıTarık Biberovic hayatı boyunca bu anı bekledi, gerekeni yaptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.